FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A 2-A

A treia reprogramare » Un meci din Liga B se dispută mîine, la trei săptămîni după ultima etapă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 19:43

Sportul - Rapid Suceava, meciul ce decide ultima retrogradată din B2, se joacă abia mîine. A fost amînat fiindcă azi e zi de doliu naţional în urma accidentului din Muntenegru.

Liga secundă se încheie oficial abia mîine dimineaţă, la 11:00. Deşi jocul Sportul - Rapid Suceava fusese reprogramat pentru azi, la 27 de zile de la data iniţială şi la trei săptămîni după încheierea campionatului!, partida a fost amînată pentru mîine. Cauza, ziua de doliu naţional decretată în urma teribilului accident din Muntenegru, în urma căruia cel puţin 19 conaţionali au decedat.

Mircea Sandu a recunoscut, vineri, că situaţia e anormală, însă "regulamentară". Sucevenii au strîns din dinţi, au adunat de-un lot şi au ajuns ieri la Bucureşti. Pentru asta, fraţii Plămadă au fost chemaţi din cantonamentul lui FC Botoşani, noua lor echipă. Iar alţi 6 fotbalişti, evacuaţi din cantonament din cauza datoriilor, au fost găzduiţi la pensiunea colegului Mircea Negru!

Cine retrogradează
- Rapid CFR Suceava dacă nu învinge mîine
- Chindia Tîrgovişte dacă moldovenii cîştigă mîine

"Jocurile a căror dată a fost schimbată vor fi reprogramate în cel mult 20 zile de la data programării iniţiale, nu mai tîrziu de sfîrşitul turului sau returului competiţiei respective" (Articolul 14, alineatul 4 din ROAF)

30 de mii de lei au pierdut sucevenii din meciul cu Sportul: 20.000 lei pe cele două deplasări şi 10.000 pe masa şi cazarea jucătorilor

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
theopalas
theopalas  •  26 Iunie 2013, 13:40
Postat de ultras.nationalist pe 26 Iunie 2013, 12:03

Interesant cum Chindia a ajuns sa se bata la retrogradare,nu zicea Gica Popescu ca face nu stiu ce mare echipa acolo?

Ala e un mare papagal...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  26 Iunie 2013, 12:03

Interesant cum Chindia a ajuns sa se bata la retrogradare,nu zicea Gica Popescu ca face nu stiu ce mare echipa acolo?

stelistu01
stelistu01  •  26 Iunie 2013, 11:09

Haide SPORTU

Vezi toate comentariile (4)
Comentează