FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCHIMBARE DE ANTRENOR

ACS Berceni și-a schimbat antrenorul! Marian Rada a fost demis » Răzvan Rotaru, noul principal al ilfovenilor

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 16:45

ACS Berceni a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu CS Balotești după ce gazdele au egalat pe final de meci prin Răzvan Pădurețu dintr-o lovitură de pedeapsă.

Oaspeții puteau pleca cu toate punctele puse în joc dacă Marius Bârfoi, în prelungiri, ar fi transformat o lovitură de la 11 metri. ”Am avut o ședință de după meci în care am analizat situația.  Am intrat în zona retrogradării și trebuie să facem ceva”, a precizat, după meci, la Sport Total FM, Dumitru Tudor, managerul sportiv al formației din Berceni.

Mandatul lui Marian Rada pe banca celor de la ACS a luat sfârșit astăzi pentru ca de luni Răzvan Rotaru să fie instalat ca tehnician al celor de la ACS.

Tânărul posesor de Licența PRO îl va avea alături, ca sfătuitor, pe Mihai Stoichiță. Cei doi au mai colaborat și la alte echipe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează