FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCURENŢĂ

Atracţia Poli » Trei antrenori se bat pentru banca Timişoarei!

Edi Iordănescu, Cosmin Contra şi Aurel Şunda vor sînt candidaţii la banca Timişoarei
Edi Iordănescu, Cosmin Contra şi Aurel Şunda vor sînt candidaţii la banca Timişoarei

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 13:10

Retrogradarea Timişoarei din prima ligă nu a diminuat cu nimic din interesul antrenorilor pentru banca tehnică a bănăţenilor. După plecarea lui Dusan Uhrin jr., trei antrenori şi-au arătat disponibilitatea de a antrena în liga secundă echipa lui Marian Iancu: Edi Iordănescu, Cosmin Contra şi Aurel Şunda.

1. Edi Iordănescu (33 de ani)
Performanţe ca antrenor: antrenor principal Steaua (2010-2011) - 2 etape, secund în mandatele lui Lăcătuş şi Adrian Ilie.
E preferatul managerului sportiv, Daniel Stanciu, dar şi al patronului Marian Iancu, după ce a declarat că nu pune în prim plan aspectul financiar, ci doar condiţiile de lucru şi un lot competitiv. "Timişoara este Timişoara, indiferent de liga în care joacă. Oraşul, tradiţia şi suporterii impun respect, iar cînd ai acest respect trebuie să lupţi imediat pentru promovare şi pentru participarea într-o cupă europeană. Pentru oricine ar semna cu Poli, Timişoara este acum o provocare. Nu fug de responsabilitate, dar unele lucruri trebuie să fie clare", a spus Iordănescu jr.

2. Cosmin Contra (35 de ani)
Peformanţe ca antrenor: a condus echipa în turul trecut de campionat timp de 12 etape, fiind neînvins!
Contra e preferatul autorităţilor locale, care, dacă decid să mai investească la Poli, îl vor pe bancă pe "Guriţă". După despărţirea din iarnă de Timişoara, în urma unui conflict verbal cu patronul Marian Iancu, Contra a început cursurile Şcolii de Antrenori şi e decis să revină pe banca viola. "Ar fi o mare plăcere să mă întorc la Timişoara, dar vreau un proiect serios pentru a mă implica", a spus "Guriţă".

3. Aurel Şunda (57 de ani)
Performanţe ca antrenor: a promovat cu UMT (1999), Unirea Alba Iulia (2003) şi CFR Cluj (2004)
Are 12 echipe pregătite de-a lungul carierei, cunoaşte foarte bine liga secundă, iar fanii bănăţeni îl văd drept urmaşul perfect al lui Dusan Uhrin pentru revenirea în prima ligă. "E o onoare sa răspund unei asemenea provocări, sînt deschis la orice, mi-ar plăcea să revin la Timişoara", a spus Şunda. Tehnicianul a antrenat ultima oară Săgeata Năvodari, cu care a pierdut barajul de promovare după retrogradarea Bistriţei şi Timişoarei, în faţa Voinţei Sibiu.

"Avem cîteva nume pe care le-am scris pe foaie în acest moment, iar pînă luni sper să avem deja un nou antrenor care să conducă antrenamentele echipei"
Daniel Stanciu, manager sportiv Timişoara


Amical cu Sebiş
Pentru a-i ţine pe jucători în priză pînă la startul ligii a doua, oficialii lui Poli au perfectat mîine un meci de pregătire cu Naţional Sebiş. Partida va începe la ora 11.00 pe terenul I din complexul "Dan Paltinisanu". După plecările lui Nikolici şi Bourceanu la Steaua, Poli ar putea juca în formula: Pantilimon - Luchin, Mera, Fl. Ilie, Sepsi - Goga, Poparadu, Tameş, Curtean - Ricketts, Axente

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
policar
policar  •  31 Iulie 2011, 23:04

Corsaru, de acord si cine finanteaza echipa?, s-au vrei sa ajungem ca univ.craiova?, nu vezi ca nu e nimeni in Timisoara care sa investeasca!!

utaaradan
utaaradan  •  31 Iulie 2011, 16:18

ce dracu sa caute un bucurestean, la o echipa din Timisoara ? astia vin mai mult pt. jocuri de culise, uta a patit-o cu blatistul de ionut chirila,nici astazi nu a scapat de datorii..

etet
etet  •  31 Iulie 2011, 00:27

Poli suntem noi, suporterii. Iancu ne-a trimis echipa in B. Este timpul unui nou inceput.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează