FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMFB

Avram, contestat în stil FRF » Cerere de intervenţie în cazul alegerilor AMFB din septembrie 2013

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 11 mai 2014 19:52

Preşedintele clubului Progresul Bucureşti, Tudor Iacov, a menţionat că va face o cerere de intervenţie împotriva validării lui Vasile Avram ca preşedinte AMFB


Oficialul şi-a explicat acţiunea pentru Gazeta Sporturilor: "Hotărîrile luate pe 9 septembrie 2013 au fost întărite de ultima Adunare Generală, 28 aprilie. Iar cele de anul trecut nu sînt încă valabile, pentru că nu au fost validate! Dosarul de validare a fost depus foarte tîrziu. După care Judecătoria Sectorului 3 a dat o amînare pînă pe 16 mai, ceva nu a fost în regulă. Iar eu voi face o cerere de intervenţie, în stilul celei înaintate de AJF Giurgiu împotriva FRF".

Daţi în judecată!

În plus, clubul Progresul Bucureşti a chemat asociaţia condusă de Vasile Avram în judecată pentru Adunarea Generală din 28 aprilie 2014. "Nu am primit convocarea conform Statutului. A fost pusă pe site în chiar ziua în care trebuia să o confirmăm! În plus, nu a fost publicată şi ordinea de zi", a punctat Iacov.

Vasile Avram nu a putut fi contactat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
rolando
rolando  •  11 Mai 2014, 22:03

In loc de contestatii, mai bine readuceti echipa Progresul, acolo unde activa cand ai venit dumneata in Cotroceni.... Succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează