FOTBAL  »  LIGA 2  »  REACȚIE

Bogdan Andone are un nou secund la Satu Mare! Anunțul făcut azi

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 13:25

Olimpia Satu Mare caută să îşi rezolve în această săptămână problemele financiare care i-au adus pe jucători în postura de a nu fi plătiţi de mai bine de trei luni.

Cum există speranţe că situaţia se va remedia, aşa cum ceruse, imperios, Bogdan Andone va rămâne la conducerea echipei după ce a spus că acest lucru va fi posibil doar dacă fotbaliştii vor fi plătiţi în această săptămână.

Şi cum la Satu Mare Bogdan Andone este angrenat într-un proiect pe termen mai lung, întins pe durata a trei ani, tehnicianul şi-a adus la echipă încă un antrenor secund în persoana lui Gabriel Vochin.

Olimpia joacă, în cadrul etapei care urmează în Liga a II-a acasă, cu UTA Bătrâna Domană, într-un joc programat duminică, de la ora 11.30, care înseamnă debutul pe banca tehnică a oaspeţilor pentru Laurenţiu Roşu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează