FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS AFUMAŢI - ŞOIMII PÂNCOTA 16-0

Bucurie moderată la CS Afumați după scorul fluviu cu Pâncota: "Am bătut niște nevinovați!"

Şoimii vor juca etapa următoare cu Sepsi, iar Afumaţi cu Luceafărul Oradea // FOTO fcafumati.ro +2   FOTO
Şoimii vor juca etapa următoare cu Sepsi, iar Afumaţi cu Luceafărul Oradea // FOTO fcafumati.ro

Articol de - Publicat duminica, 07 august 2016 00:00

Vasile Neagu, antrenorul celor de la Afumați, nu se bucură exagerat după victoria de ieri și spune că obiectivul echipei sale e să nu se facă de râs.

La prima apariție în liga secundă, formația ilfoveană a făcut spectacol în fața unei echipe fără antrenor și cu masorul pe post de "principal". Doar 12 fotbaliști au avut ieri pe foaie cei de la Pâncota, care n-au mișcat în fața jucătorilor lui Vasile Neagu.

Situația de la echipă e una critică, s-au înscris în ultimele minute în competiție, iar atunci nu aveau niciun fotbalist legitimat.

"Cei de la primărie n-au mai vrut să ne ofere finanțare, iar noi n-am vrut să ieșim pe ușa din dos. Ne-am înscris atunci când am putut, iar înainte de meci am încropit o echipă cu care să mergem spre București", spun cei de la Pâncota.

Iar degringolada de la club s-a văzut ieri la Afumați, când Șoimii au pierdut la scor, 16-0!

"Cum puteam să-i opresc?"

"Am făcut spectacol doar din prisma rezultatului, în rest nu pot să mă bucur că am făcut show în fața unor copilași care nu aveau nicio șansă cu noi. Am jucat cu băieți tineri, juniori republicani, și chiar le-am cerut fotbaliștilor mei, înaintea meciului, să-i respecte, să nu reacționeze și să nu se certe cu ei. Nu puteam să țip la ei în timpul meciului și să le spun să se oprească. Cum puteam să fac asta? Le-am dat câte am putut, acum că au fost 16 ce pot să mai zic...? Am intrat pe teren și-am câștigat în fața unor copii nevinovați. Nu pot să-mi fac iluzii după un astfel de scor, trebuie să rămân cu picioarele pe pământ și să mă rog ca adversarii noștri să-și rezolve problemele. Nu vreau ca etapa viitoare să fie 18, 17, 16 sau mai știu eu câte echipe în competiție", a spus Vasile Neagu, antrenorul ilfovenilor.

"M-am pus pe studiu"

În debutul partidei de ieri, oficialii clubului au lansat spre cer mai mulți porumbei albi, iar cei 300 de spectatori au văzut un recital de goluri, dar antrenorul celor de la Afumaţi n-are timp să se bucure:

"A fost un început frumos, dar acum nu am timp să stau să petrec. Trebuie să studiez pentru meciul următor, ceea ce fac deja pentru că avem o deplasare lungă, la Oradea. Trăim vremuri grele, nu mai sunt ca în trecut, și tot ce-mi doresc este să avem stabilitate la echipă, pentru că aici lucrurile sunt sub control. Avem o liniște și o stabilitate, dar obiectivul meu la debut în Liga B este să terminăm campionatul și să nu ne facem de râs! Îmi doresc să ieșim cu capul sus din competiție".

55de goluri s-au marcat în cele 9 meciuri disputate în prima etapă din Liga a 2-a

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează