FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Buget de Liga 1 » Valerii Moraru bagă adînc mîna în buzunar pentru a asigura promovarea Rapidului

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 17:09

Daniel Pancu a dezvăluit o discuție purtată cu acționarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, care i-ar fi comunicat că bugetul clubului pentru sezonul următor se ridică la 1,5-1,6 milioane de euro.

"Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul Moraru aproape zilnic de o săptămînă încoace, lucrurile sînt destul de clare. Din spusele sale, bugetul clubului va fi la 1,5 - 1,6 milioane de euro pentru sezonul următor.

În aceste condiții, promovarea nu poate fi ratată, mai ales dacă vor fi două serii în Liga 2, pentru că nu văd un adversar puternic pe partea asta cu Moldova în momentul de față", a spus Daniel Pancu, conform Mediafax.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
1061763967186259
Savi Bratescu  •  16 Iulie 2015, 19:23

savi bratescu,comisar FIFA si UEFA,ZURICH,ELVETIA,SWUYSS;fc FARUL CONSTANTza ,e clubu meu de SUFLET. fc FARUL Constantza VREAU sa fie pe Locul 2 ,in LIGA2 DIVIZIA B,in¨REMIERA cu O SINGURA SERIE re UNITA VALORIC ,cu cele mai VALOROASE 18 optushpe echipe .Din cele mai MARI ORASE ale Tzarii ROMAnia NATO UEDACIA.fratzilor ZIARISTI pune ti AICI in coltzisorul asta din STTANGA dupa RAPID Locomotiva trage VAPORU meu CRICISATORUL amiral savi bratescu,contrrAMIRAL REVOLUTIONAR ,,VREAU sa v a l as pt NEMURIREA NEAMULUI DACIII,un VAPOR CRUCISATOR PORT AVION,in PORTUL CONSTANTA ,pt NEMURIRE s am a pomeniti in veacul vecilor .AMIN.ca am facut si EU savi bratescu,revolutionar RECUNOSCUT cu DIPLOME si MEDALII de AUR,am facut ceva BINE pt VOI POPORUL meu de SUFLET DAC DACIII ROMANIII si pt PATRIA mea DACIA NATO UE ROMANIA.asa sa va ajute DUMNEZEU.AMIN

sibelius
sibelius  •  16 Iulie 2015, 19:31
Postat de patraulea2015 pe 16 Iulie 2015, 19:17

Vor avea bugetul asta,precum si Liga a-2-a va avea mai multe serii. Asta cu mai multe serii e o mare prostie,uitati-va la campionatele puternice ca in liga a-2-a,NU exista mai multe serii.

la noi se fac mai multe serii sa poata castiga la pariuri patronii de la echipele care nu au bani sa faca deplasari mai lungi.

patraulea2015
patraulea2015  •  16 Iulie 2015, 19:17

Vor avea bugetul asta,precum si Liga a-2-a va avea mai multe serii. Asta cu mai multe serii e o mare prostie,uitati-va la campionatele puternice ca in liga a-2-a,NU exista mai multe serii.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează