FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

Căderea lui Solomon reaprinde speranţele alb-albastre » Jucătorii îl sună pe Mititelu

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 16:15

Anunţul făcut de Adrian Mititelu în legătură cu data de 18 iunie, cînf patronul oltean e superîncrezător că instanţele civile vor constata că dezafilierea Universităţii a fost abuzivă, dar şi schimbarea primarului Antonie Solomon agită din nou spiritele în Bănie.

Oficialii alb-albaştri primesc tot mai multe telefoane de la oamenii curioşi să afle ce şanse sînt ca Ştiinţa să reapară în fotbal din sezonul următor. Printre ei, şi foşti jucători din echipa Craiovei care a retrogradat la finele sezonului 2010-2011.

Chiar dacă sînt sub contract cu alte echipe, fotbalişti precum Dina, Mihai Roman, Ologu şi-au exprimat zilele trecute, la telefon cu oficialii olteni, disponibilitatea de a reveni la Craiova şi de a da o mînă de ajutor în cazul în care echipa va fi înscrisă în sezonul următor. "Nea Adi, gata, faceţi din nou echipă? Ne e dor de Universitatea", i-au transmis aceştia boss-ului craiovean.

"Solomon ne-a tras-o din toate pozitiile, dar lumea în sfîrşit şi-a dat seama că ce spunea el nu era adevarat. Eu nu aştept acum de la Primărie bani sau altceva. Eu doar sper să respingă în mod oficial oferta făcută de Federaţie, cu noua echipă, şi să urgenteze rezolvarea situaţiei juridice a clubului. Olguţa Vasilescu poate rămîne în istoria Craiovei şi să facă cel mai frumos stadion din provincie. Sînt foarte optimist.

Pe 18 iunie, Curtea de Apel Bucureşti va da o decizie pe fond. Dacă se va decide că măsura de excludere a fost abuzivă, Mircea Sandu va avea mari probleme în seara de 18", a declarat Mititelu la televiziunea sportro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
yaky
yaky  •  12 Iunie 2012, 22:59
Postat de ipsilante pe 12 Iunie 2012, 22:47

Baaaaa! Lasati barfa, olteni clevetitori! Stadionul sa se faca unde s-o face, dar sa fie frumos si functional iar pe Stiinta s-o REINVIE cine-o putea, dar s-o faca mai repede! Capete seci si inepte! Oltenii astia ai mei ma exaspereaza cu banuielile, barfele si prostia lor cronica! Hai Stiinta!

Nu-ti mai da cu parerea ca proasta-n targ, vezi de unde a plecat discutia si pe urma comenteaza.

ipsilante
ipsilante  •  12 Iunie 2012, 22:47

Baaaaa! Lasati barfa, olteni clevetitori! Stadionul sa se faca unde s-o face, dar sa fie frumos si functional iar pe Stiinta s-o REINVIE cine-o putea, dar s-o faca mai repede! Capete seci si inepte! Oltenii astia ai mei ma exaspereaza cu banuielile, barfele si prostia lor cronica! Hai Stiinta!

kkkotto07
kkkotto07  •  12 Iunie 2012, 20:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poate sa ajute un grup de interese sa faca asta, mafia e atat de mare in tara asta incat nu ai idee. Clubul e dezafiliat, jucatorii roiesc unde tb, orasului i se ofera un loc in liga a 2 a si apoi incepe goana dupa palmaresul clubului in instanta, pe la finante, pe unde se cunosc unii cu altii. Vezi cazul Timisoarei, palmaresul lui Zambon, un fel de Mititelu, palmaresul si culorile clubului Poli mai exact au fost castigate in instanta si uite ca azi avem Poli Timisoara. Anul asta posibil sa fi avut si noi pt inceput Stiinta Craiova( Poli a fost la inceput FC Timisoara) iar apoi U Craiova.Exact tocmai ce am dezaprobat la Timisoara se intampla acum, aia nu era U Craiova.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează