FOTBAL  »  LIGA 2  »  AJUTOR

Ceahlăul organizează o tabară pentru copiii sinistraţi dintr-un sat nemţean

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Clubul Ceahlăul Piatra Neamţ s-a solidarizat cu oamenii loviţi de soartă dintr-un sat din judeţ, victime ale inundaţiilor din aceasta vară. Astfel, gruparea din liga secundă a decis ca în perioada 12-22 iulie să organizeze la ştrandul municipal o tabără pentru 39 de copii din localitatea Damuc. Micuţii vor avea parte de un program diversificat de vacanţă, care va cuprinde excursii în împrejurimile judeţului şi mai departe de graniţele acestuia.

"Nu putem rămîne indiferenţi la necazurile unor semeni de-ai noştri şi ştim că în astfel de situaţii cei care suferă cel mai mult sînt copiii. Există diverse organizaţii care strîng şi distribuie alimente, îmbrăcăminte şi alte bunuri, aşa că noi ne-am gîndit să oferim puştilor posibilitatea de a-şi aminti cu plăcere despre această vacanţă de vară", a declarat astăzi preşedintele Consiliului de Administraţie al Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu.

În urmă cu doi ani, clubul a avut o acţiune similară, găzduind în tabăra de vară copii din zona Romanului. În acest an, cei 39 de copii din Damuc vor avea în program excursii la mănăstirile din Neamţ, la lacul Bicaz şi la Slănic Moldova. Prima acţiune este programată luni dimineaţă, la ora 10:30, cînd tinerii vor vizita stadionul Ceahlăul şi se vor întîlni cu oficialii şi cu jucătorii clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamir
dinamir  •  10 Iulie 2010, 17:17

felicitari conducerii clubului ceahlaul ca sunt alaturi de acesti copii.cinste lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează