FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Cerere incredibilă a suporterilor Ştiinţei! » Adrian Mititelu e încercuit şi primeşte ultimatum: "Ai 48 de ore"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 17:18

Salvarea Ştiinţei ar putea veni tocmai de la suporteri! Aceştia nu sînt dispuşi să accepte ca echipa să fie retrasă din campionat, aşa cum a anunţat Adrian Mititelu, şi vor să investească din propriul buzunar pentru ca alb-albaştrii să încheie sezonul.

Fanii îi cer patronului oltean să le cedeze gratuit clubul, în termen de 48 de ore, pentru ca echipa să-şi continue drumul spre Liga 1.

Iată comunicatul integral suporterilor:

"Tinand seama de ultimele evenimente din viata clubului de fotbal FC Universitatea Craiova Asociatia "Stiinta Suntem Noi" precizeaza urmatoarele:

- Suntem pe viata suporterii clubului de fotbal FC Universitatea Craiova. Nu ne intereseaza alte grupari si nici nu urmarim controverse cu simpatizantii altor echipe de fotbal. Singurul nostru scop este sprijinul neconditionat si dezinteresat pentru echipa care are ca stema leul alb si care se afla temporar in proprietatea lui Adrian Mititelu.

- Nu avem nici o legatura cu nici o alta asociatie a suporterilor. Nu sunt printre noi membri ai Peluzei Sud. Suntem un grup de suporteri independenti care nu suntem inregimentati politic si nici nu putem fi manevrati de nimeni. Actiunile noastre sunt cunoscute publicului larg: Noi am strans bani pentru a premia jucatorii la meciul cu CS U, noi am organizat Gala Suporterilor FC U Craiova. Si nu ne vom opri aici. Avem forta si ne sprijinim financiar pe donatii ale membrilor asociatiei. In prezent lucram la cel mai sanatos proiect din fotbalul romanesc.

- L-am sprijinit pe Adrian Mititelu pana in panzele albe. L-am aparat in fata tuturor criticilor si i-am acordat libertate deplina in luarea deciziilor cu privire la clubul de fotbal pe care il iubim. Din nefericire, aceasta incredere nu ne-a fost rasplatita pe masura. Actualul proprietar al brandului FC Universitatea Craiova a distrus aceasta legenda urmand a o retrage din campionatul Diviziei B - seria a II-a.

- Ca urmare cerem imperativ sa ne fie cedat acest brand. Aceasta cedare se va face gratuit si fara nici un fel de pretentii viitoare intrucat actualul manager si-a demonstrat incapacitatea si neputinta. Chiar daca traim vremuri grele nu ne-am imaginat niciodata ca se va ajunge la retragerea echipei din campionat. Nu mai avem nevoie de nici un fel de scuze. Nu mai vrem sa auzim eternul "X sau Y este vinovat pentru ca mi-au blocat afacerile". Adrian Mititelu are la dispozitie 48 de ore sa cedeze echipa asociatiei noastre. Aceasta cerere nu este negociabila intrucat insusi Adrian Mititelu a afirmat in nenumarate randuri ca va ceda echipa suporterilor. Noi suntem decisi sa terminam acest campionat, sa facem tot posibilul pentru a ajunge inapoi in Liga I si vom demonstra ca putem mult mai mult decat a realizat actualul proprietar al clubului.

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Forza Stiinta!"

Adrian Mititelu a intrat în conflict cu Răzvan Burleanu şi a cerut ”îngheţarea” campionatului diviziei a doua: ”Nu vom muri, ne reinventăm”


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (107)
craiova007
craiova007  •  29 Martie 2014, 17:43

wtf ... am gasit un site cu numele asociatiei asteia iar la sectiunea "jucatori" primii doi fotbalisti prezentati sunt Mititelu jr. si Gogoase .. $#@$&^%&^%

craiova007
craiova007  •  29 Martie 2014, 17:39

Acest proiect ma intereseaza. Unde pot consulta statutul acestei asociatii? Cum ii pot contacta daca nu sunt in Romania?

eugen76.pan
eugen76.pan  •  29 Martie 2014, 07:50

ca@cazarii astia nici nu stiu ce vorbesc..srl-ul ala e plin de datorii si nu mai pot continua daca nu sunt platite hahaha

Vezi toate comentariile (107)
Comentează