FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Comisia de Recurs a stabilit săptămîna trecută rezultatul final al unui joc din sezonul 2009-2010 al Ligii a II-a » Comedie la FRF!

Articol de - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

La două luni de la finalul campionatului, U Cluj a primit victoria la "masa verde" în partida cu FC Argeş (1-1) în care suporterii au invadat terenul.

Meciul care îi putea costa pe clujeni promovarea s-a disputat pe 29 mai 2010, în deplasare la FC Argeş. În minutul 86, la scorul de 1-0 pentru gazde, studenţii au primit un 11 metri vehement contestat. După ce Machado a egalat, fanii piteşteni au invadat terenul, forţîndu-l pe "centralul" Claudiu Baboia să pună capăt jocului mai devreme decît trebuia.

Menţinut la "Disciplină", schimbat după două luni la "Recurs"!
După două termene la Comisia de Disciplină a FRF la care au fost audiaţi arbitrul întîlnirii şi observatorul Hacic Garabet, s-a dat verdictul. Pe 11 iunie, s-a hotărît omologarea rezultatului de pe teren, 1-1, iar clujenii aveau nevoie să învingă în ultima etapă, la Lupeni, pentru a promova. Au cîştigat cu 3-1, însă au făcut şi apel la decizie.

Săptămîna trecută, la două luni de la încheierea sezonului în Liga a II-a, Comisia de Recurs a acordat cîştig de cauză ardelenilor şi a omologat rezultatul de 3-0 la "masa verde" pentru aceştia, care nu mai influenţează ierarhia finală.

"Dacă decizia ar fi influenţat ordinea în ierarhia Ligii a II-a, s-ar fi judecat mult mai repede. Dar aşa, s-a luat o hotărîre fără a fi presiune"
Adrian Stîngaciu, secretar Comisia de Recurs

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
sosolup
sosolup  •  23 August 2010, 17:43

:)) nu suntem uimiti

teo_arad
teo_arad  •  23 August 2010, 13:06

RUSINE "U",ati cumparat tot campionatul sezonul trecut,ati cumparat acest meci,ati cumparat meciul cu baia mare,meciul cu cs otopeni(din urmatoarea etapa),meciul u fc bihor de la oradea si multe altele

libertate.financiara
libertate.financiara  •  23 August 2010, 09:23

Iti ofer sistemul de afacere la cheie care sa iti aduca multi bani si, desigur, libertate financiara.Investesti 9$ si poti castiga 504$ lunar. Detalii la email [email protected]

Vezi toate comentariile (6)
Comentează