FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM RÂMNICU VÂLCEA

Constantin: “A fost penalty, însă nu ştiu dacă era de eliminare”

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2008 00:00

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, vâlceanul Gheorghe Constantin, a văzut derbyul dintre CSM şi FC Argeş în faţa televizorului:

“Am fost în Vâlcea şi am vrut să vin la meci dar m-am răzgândit în ultimul moment. Acum mă felicit pentru că vă daţi seama de interpretări se mai făceau şi aşa Cornel Penescu a declarat ce a declarat. Am văzut bine faza despre care se tot vorbeşte. Lovitura de la 11 metri a fost acordată corect, fără doar şi poate. Discutabil cartonaşul roşu, dacă jucătorul mai avea şanse să ajungă la minge era de eliminare dacă nu, numai de galben. Una peste alta arbitrajul lui Danşa a fost corect, nu a avut nici un fel de tentă. Oricum, nu mă gândesc la oferta domnului Penescu pentru preşedinţia de la FC Argeş, cât timp sunt aici nu-mi stă capul la altceva. Dacă mai stau o zi sau o lună încerc să-mi duc treaba la bun sfârşit. La vară poate voi spune şi ce m-a determinat să îmi anunţ demisia.”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
 •  26 Martie 2008, 11:31

si la anu tot in B ! si la anu tot in B ! valceeeea eee valceeeea eee !!!!

 •  25 Martie 2008, 19:14

Pai tu ce sa spui ma. Cum naiba ca pe toate site-urile 80 % din cei care s-au pronuntat au spus ca nu trebuia penalty, si 100% au spus ca NU TREBUIA ELIMINAT portarul si tu spui asta . E CLAR , ARBITRUL a fost tendentios. Mai ales ca pana atunci daduse 3 gabene la jucatorii de la FC Arges. Ce parere ai de faza cand NU L-A LASAT pe Lacusta sa-l inlocuiasca pe Milosevici accidentat. 3 minute am jucat in 9 conta 11. Mai si vorbesti. HOTULE !

 •  25 Martie 2008, 15:21

la tine este un lucru normal sa nu sti...si mai esti si intr-o functie de conducere...d`aia a ajuns tara asta asa de amarata, ptr. ca cei din conducere nu au puterea de a recunoaste, ca nu stiu, ca nu se pricep la fenomen...asta e, traim in romania....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează