FOTBAL  »  LIGA 2  »  ECHIPAMENT

Contre la Craiova pe tema echipamentului celor două echipe » Unii sînt ”Chelsea”, alţii copiază

Echipamentul celor de la CSU Craiova
Echipamentul celor de la CSU Craiova

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 21:31

Ştiinţa lui Mititelu va avea un echipament Adidas asemănător cu cel al trupei lui Mourinho, Ştiinţa Olguţei a ales o linie Nike, cea pe care rivalii din oraş o voiau pentru ei la începutul verii

Oltenii se războiesc şi pe tricouri. Zilele trecute, cei de la CS Universitatea Craiova şi-au prezentat tricourile pentru sezonul de liga secundă, ce va începe pe 7 septembrie, unele identice cu cele pe care rivalii de la FC Universitatea Craiova le prezentau la începutul verii ca fiind ale lor! "Ştiinţa Olguţei" va avea tricouri de la Nike în dungi, alb-albastru, iar al doilea echipament va fi negru, cu o dungă galbenă, asemănător cu cel al lui Hellas Verona.

"Ştiinţa lui Mititelu" va juca diseară, la Piteşti, în Cupa României, cu echipa locală, primul meci oficial după o pauză de doi ani şi trei luni. Elevii lui Nicolo Napoli vor avea în proximul sezon două echipamente apropiate ca design cu cele ale lui Chelsea din acest an: primul, albastru, al doilea, negru. Echipa va continua parteneriatul tradiţional cu Adidas, sponsor şi al londonezilor.

"Ceilalţi din Craiova au aflat de discuţiile noastre cu un furnizor de echipament şi au făcut totul să-l preia ei. Noi vom îmbrăca tricouri de lux de la o firmă ce ne-a ajutat în anii '80 şi din 2006 pînă în 2011"
Adrian Mititelu, patron FC Universitatea Craiova, la Radio GSP

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
savoss
savoss  •  31 August 2013, 10:40
Postat de stresul_tau pe 28 August 2013, 19:09

minciuna pentru prosti....pt ca muicelu n-a lucrat niciodata cu nike( actualuyl echipament al CSU)....el a lucrat numai cu adidas. acum incearca doar sa creeze scandal...ca doar ne-am obisnuit.

Esti nestiutor. daca esti cu adevarat fan al Stiintei, ar trebui sa stii ca prima oara in B am jucat in Nike. Am intrat in A si primul an am jucat tot in Nike. Asa ca mai trebuie sa inveti. De aia spun eu ca unii de pe aici n-au nici o treaba cu Craiova.

stresul_tau
stresul_tau  •  28 August 2013, 19:09

minciuna pentru prosti....pt ca muicelu n-a lucrat niciodata cu nike( actualuyl echipament al CSU)....el a lucrat numai cu adidas. acum incearca doar sa creeze scandal...ca doar ne-am obisnuit.

pirlogmarius
pirlogmarius  •  27 August 2013, 21:16

pina la urma raul va dispare din esicherul fotbalului romanesc !va ramine doar °stiinta °singura si cea mai iubita echipa din romania !cit despre prostgulta,sandu,si dragomir mi-e sila de ei !!!!!!!!forta stiinta !!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează