FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Craiovenii au unde să se pregătească, dar tot nu doresc să joace: "Ne antrenăm, însă nu ne prezentăm!"

Fotbaliștii FC U s-au reunit foarte tîrziu, abia spre finalul lui ianuarie, și n-au avut unde să se pregătească zile la rînd din pricina dificultăților financiare ale patronului
Fotbaliștii FC U s-au reunit foarte tîrziu, abia spre finalul lui ianuarie, și n-au avut unde să se pregătească zile la rînd din pricina dificultăților financiare ale patronului

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 23:40

Mititelu continuă să solicite amînarea cu două săptămîni a startului Ştiinţei în Liga a 2-a, invocînd fotbaliştii săi sînt în urmă cu pregătirea.

FC Universitatea a susţinut ieri un antrenament la aproximativ 15 kilometri de Craiova, mai exact în satul Leamna. La şedinţa de pregătire condusă de Dragoş Bon, secund în mandatul lui Nicolo Napoli, au fost prezenţi 20 de jucători. A lipsit veteranul Frăsineanu, care se va alătura lotului astăzi.

Surse autorizate susţin că Napoli încă este aşteptat la Craiova, mai ales că are în continuare contract cu Ştiinţa. Negocierile cu Eugen Trică ar fi picat întrucît fostul mijlocaş al Craiovei are o ofertă mai tentantă din partea Concordiei Chiajna, unde l-ar putea înlocui pe Ionuţ Chirilă.

Liderii actualei echipe, Ciucă şi Săceanu, s-au arătat încîntaţi de ce au găsit la Leamna, spunînd că au avut cele mai bune condiţii de antrenament din această iarnă! Cu toate acestea, oltenii au declarat că nu se vor prezenta la partida de la Slatina, cu FC Olt, din prima etapă a sezonului de primăvară, invocînd că sînt mult în urmă cu pregătirea.

Adrian Mititelu a cerut oficial reprogramarea partidelor din primele două runde, considerînd că Ştiinţa se află într-un caz de forţă majoră. Sursele Gazetei au mai dezvăluit că echipa nici nu ar fi putut disputa meciul de la Statina întrucît nu s-au plătit taxele pentru ştampilarea vizelor la FRF.

8 luni reprezintă restanţele financiare pe care le invocă jucătorii de la FC Universitatea. Ei n-au fost plătiţi deloc de cînd clubul a fost reînfiinţat, în vara trecută

"Avînd în vedere evenimentele petrecute în ultima vreme în viaţa clubului Universitatea Craiova şi pentru a putea participa, cu şanse reale, în competiţie, solicităm reprogramarea primelor două etape, respectiv a meciurilor cu FC Olt Slatina şi cu FC Bihor" (Comunicat oficial al FC U Craiova)

"Cum poţi să ne obligi să jucăm cînd băieţii abia ieri au văzut un teren cu iarbă?!" (Adrian Mititelu, patron FC U Craiova)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
alexlex86
alexlex86  •  01 Martie 2014, 12:23

Pleaca saracule, ti-ai batut joc de Universitatea Craiova,

tivireli
tivireli  •  01 Martie 2014, 12:08

Nesimtitilor care scriti impotriva adevaratei Universitati, sa va dea Domnul, norocul Booveanului, Prostilor.

route25
route25  •  01 Martie 2014, 10:55

sper sa nu mai aud de acest jeeg de echipa si de saracia de boovean toata viata mea.........desfiintare grabnica,nuderanjeaza pe nimeni............

Vezi toate comentariile (8)
Comentează