FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Cristian Daminuţă nu a fost oprit nici la Buftea: "N-am primit explicaţii, îmi caut în continuare echipă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 15:35

Despărţirea de ACS Poli Timişoara nu a fost cea mai bună decizie pentru Cristian Daminuţă, care nu a reuşit să-şi găsească echipă în această iarnă.

Mijlocaşul de 23 de ani a fost dorit de Farul Constanţa, însă totul a picat în momentul în care oficialii clubului i-au transmis că va trebui să stea la cămin, alături de juniori, întrucît nu îi pot suporta costurile unei chirii la un apartament din oraş.

Ulterior, Daminuţă a mers la Buftea, acolo unde a fost dorit de Valentin Bădoi, însă, după ce a făcut pregătirea cu echipa, a fost anunţat că nu se contează pe serviciile sale.

Acum, Cristi a revenit la Timişoara şi aşteaptă noi oferte: "Am jucat în cinci partide, am marcat de două ori şi nu ştiu de ce nu am rămas la Buftea pentru că nu am primit nici un fel de explicaţii. Să văd ce voi face, pregătit sînt pentru că am făcut două cantonamente în această iarnă, aşa că aştept. Am ceva contacte şi ceva promisiuni!".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
cou12
cou12  •  05 Martie 2013, 10:16

apuca-te tata de poker, ca Simion, pt fotbal esti demult un loser...esti terminat 101% ..ce rost mai are sa te amagesti in continuare?

viviantur
viviantur  •  05 Martie 2013, 09:36

Se vede ca nu prea l-au ajutat tatuajele ,cand ar fi trebuit sa se pregateasca si sa fie serios el juca fotbal pe plaja cu Buia,acum nici la Gataia nu-l primeste nimeni.Cand nu ai minte vai de cap ca picioarele nu-s de vina.

sek.91
sek.91  •  05 Martie 2013, 08:17
Postat de mulder_is pe 04 Martie 2013, 19:23

O sa ajunga si asta sa vina la Digi Sport sa isi dea cu parerea despre fotbal :))

Mda :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează