FOTBAL  »  LIGA 2  »  AFUMAȚI

CS Afumaţi a plecat la Sovata. Vasile Neagu a prins lista pentru Licenţa PRO

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 17:25

CS Afumaţi a plecat astăzi la Sovata pentru a parcurge cea mai importantă etapă de pregătire a noului sezon competiţional.

Ilfovenii au susţinut trei partide de verificare până la plecarea în cantonament pentru ca antrenorul Vasile Neagu să îşi facă o ideea asupra noilor veniţi.

Vlad Muţiu-ex CSM Râmnicu Vâlcea, Răzvan Avram (Foresta) şi Niţescu, ultima oară la Înainte Modelu s-au alăturat lui Burlacu şi Mugurel Dedu, ex- jucători ai Gloriei Buzău care se pregăteau de mai multă vreme la Afumaţi.

În cantonamentul de la Sovata, care va dura până la 10 februarie, sunt antamate două partide de verificare, cu Avântul Reghin şi ASA II Târgu Mureş. Altfel, Vasile Neagu, antrenorul care se află de cinci ani la CS Afumaţi, a prins ultimul loc, al 30-lea, pe lista tehnicienilor care vor începe, în luna martie, cursurile unei noi Licenţe PRO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează