FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS BALOTEȘTI - METALUL REȘIȚA

CS Balotești a învins-o pe Metalul Reșița, scor 3-1 și i-a trimis pe bătățeni cu un pas în Liga a 3-a » Antrenorul gazdelor propune un nume surpriză pentru Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2017 15:34

CS Baloteşti şi-a completat startul bun luat în acest sezon cu victoria obţinută în faţa celor de la Metalul Reşiţa. Graţie succesului clar de astăzi, 3-1, cei din Baloteşti şi-au asigurat, în mare proporţie, rămânerea în liga secundă şi pentru stagiunea care urmează.

"Grupul este forţa principală a acestei echipe. Eu am umblat puţin la mentalitate. Claudiu Herea, marcator şi astăzi, poate face pasul, la finele acestui campionat, către prima ligă" a punctat Augustin Călin, antrenorul echipei din Baloteşti, la Sport Total FM.

La rândul lui, Cătălin Rufă, finanţatorul echipei Metalul Reşiţa, a declarat că "am făcut un meci bun dar nu am concretizat ocaziile ivite. Noi am dominat, dar am primit goluri copilăreşti.

Distanţa de puncte care ne separă de locul salvator încă poate fi remontată. Pe de altă parte, să terminăm noi campionatul la ce probleme sunt la multe alte echipe”, a precizat finanţatorul grupării reşiţene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează