FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU

CS Universitatea pregăteşte dubla de foc cu Gloria Bistriţa şi cu ASA Tîrgu Mureş

Articol de - Publicat miercuri, 21 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 21 mai 2014 17:34

Oltenii se pregătesc la maximum pentru meciul de miercuri, cu ASA Tîrgu Mureş, nu doar o confruntare a orgoliilor, ci şi una ce-ar putea marca promovarea pe plan sportiv a CS Universităţii.

În vederea partidei de miercurea viitoare, programată la ora 18:00, de pe arena "Ion Oblemeco", conducerea grupării a stabilit să continue promoţia la biletele pentru partidele de acasă. Cine comandă bilete online, accesînd link-ul de pe site-ul oficial, are intrarea gratuită, iar tichetul soseşte acasă, fără costuri. Promoţia este valabilă pentru biletele de la tribuna a doua şi Peluza Nord, se pot comanda pînă luni, ora 12:00.

Pînă atunci, sîmbătă, oltenii dau piept cu Gloria Bistriţa în deplasare, un alt meci crucial.

Echipa s-a despărţit de Cîju şi de Dragicevici, cărora li s-a reziliat contractele, iar Gabi Balint este de părere că va avea o partidă extrem de grea acolo unde s-a lansat în fotbal: "Chiar dacă nu au primit licenţă, jucătorii bistriţeni vor vrea să învingă, probabil, se va face apel la TAS şi cine ştie, Gloria poate cîştiga acolo. Iar Bistriţa e greu de învins pe propriul teren. Nu ştiu dacă m-ar mulţumi un egal, jucăm la victorie. Avem şi trei accidentaţi, Ionescu, Tomici şi Şerban. Dacă învingem Bistriţa şi Tîrgu Mureş, am putea spune că sîntem promovaţi".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Mai 2014, 03:23

Stelistii cred ca au castigat pe drept cele doua campionate ...ha ha . Suntem o tara de mancatori de rahat ...care nu recunosc blaturile facvute de ei ...le vad pe ale altora ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Mai 2014, 03:17

Mancatorii de handel care nu cunosc statutul FRF se imbata cu apa rece ....noi avem dreptate ...nu incapabilii ...

fan.stiinta
fan.stiinta  •  21 Mai 2014, 23:19
Postat de steaua024 pe 21 Mai 2014, 21:29

........ Dacă învingem Bistriţa şi Tîrgu Mureş, am putea spune că sîntem promovaţi". Chiar daca le invingeti pe amandoua si aveti licenta, NU sunteti promovati ! Va fi un scandal URIAS, daca veti promova!!! Comisii, TAS, Uefa, etc. etc. Desi in Romanica totul e posibil ! Si mai vorbim de imixtiunea politicului, coruptia, folosirea banului public, decizii luate dupa bunul plac nerespectand cele mai elementare norme si reguli in vigoare! Intr-un cuvant: SFIDAREA NORMALITATII !

steoaia024 ,vorbesti prostii,esti prost ce ai ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează