FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAŢIE

"Dacă nu va pleca şi el spre alte zări, Forminte va fi liderul Ceahlăului"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2008 00:00

"Oricît de mult am dori să reconstruim echipa din temelie, nu putem pleca «la război» numai cu copii. În respectivul caz, riscăm să retrogradăm chiar şi din liga secundă", recunoaşte preşedintele Măstăcăneanu, care-i vede pe Viţelaru, Barna, Bădescu, Doicaru şi Forminte drept pilonii de
bază ai echipei în noul sezon.

Şeful CA a confirmat despărţirea de Hacic Garabet: "Şi el este un «jucător» aflat la finalul carierei, căruia îi vine greu să evolueze în liga secundă"

Fundaşul pietrean Alexandru Forminte, deşi ofertat, pare să se numere între pilonii de bază ai momentului, la FC Ceahlăul. "Dar dacă apare o ofertă concretă pentru el, propunere care să ne onoreze şi pe noi, conducătorii, nu ne vom opune despărţirii", a comentat Viorel Măstăcăneanu, şeful CA de pe Borzoghean.

În caz contrar, Alexandru Forminte are toate şansele să redevină căpitanul echipei. Varianta a fost confirmată inclusiv de conducătorii clubului pietrean de fotbal. "El este un jucător de vîrstă medie şi care va deveni liderul echipei noastre, în sezonul care urmează.

Oricît de mult am dori noi să întinerim şi să reconstruim echipa din temelie, tot nu putem pleca «la război» cu o formulă de joc în care să apară numai copii. În respectivul caz, riscăm să retrogradăm chiar şi din liga secundă", este de părere Viorel Măstăcăneanu.

Între ceilalţi jucători experimentaţi din curtea Ceahlăului se numără şi Barna, Viţelaru, Doicaru şi chiar mijlocaşul Ionuţ Bădescu. Ultimul a venit abia în iarnă, dar figurează pentru încă un an de zile sub contract cu gruparea pietreană. "Aceştia vor conduce plutonul celor tineri, în obiectivul
pe care l-am propus".


Tot Viorel Măstăcăneanu a confirmat ieri, încă o dată, varianta despărţirii de consilierul Hacic Garabet. "Şi el este un «jucător» aflat la finalul carierei, căruia îi vine greu să evolueze în liga secundă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează