FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACIA MIOVENI

Dacia Mioveni a început pregătirea fără Halagian

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Lotul Daciei Mioveni şi-a început ieri pregătirile pentru noul sezon cu o nouă conducere tehnică: Marian Pană, antrenor principal, şi Florin Halagian, director tehnic. „Domnul profesor Halagian nu a fost prezent la primul antrenament, dar va veni joi la pregătire. Marţi şi miercuri, lotul de jucători va face vizita medicală. Primii 13, jucătorii de bază, vor efectua vizita medicală marţi, iar ceilalţi 13 o vor face miercuri”, a explicat preşedintele clubului, Ion Ţuţală.

Boroiban este cam grăsuţ

La primul antrenament au fost prezenţi 33 de jucători, dar mulţi din ei au venit nechemaţi  nu vor face vizita medicală şi nu vor mai fi primiţi la pregătiri. La finalul turului de campionat, conducerea Daciei a dat afară şase jucători: Erik Yartey, Mămăligeanu, Crăciun, Ungureanu, Giani Marinescu şi Pablo Rodriguez Arcia. Singura noutate e atacantul Laurenţiu Boroiban venit de la CSM Rm. Vîlcea, care este puţin supraponderal.

„În funcţie de ce ne va cere domnul Halagian şi antrenorul principal Marian Pană vom mai aduce tri jucători. Se pare că vom avea nevoie de doi atacanţi şi un fundaş dreapta, dar numai profesorul Halagian va decide”, a comentat Ţuţală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează