FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS - SEPSI

Derby-ul Ligii a 2-a se dispută în weekend! Va fi duelul a doi dintre cei mai buni marcatori

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2017 10:06

Cel mai aşteptat joc în etapa care urmează în cel de al doilea eşalon este cel dintre liderul Juventus Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ambele formaţii au câştigat jocurile derulate în startul noului sezon şi aşteaptă cu optimism meciul de sâmbătă, de la ora 11:00.

Va fi, pe teren, un interesant duel şi între doi dintre cei mai prolifici marcatori din eşalonul secund.

Bogdan Chipirliu, golgeterul echipei gazdă, şi experimentatul Atilla Hadnagy, golgeterul al zi al competiţiei, alături de arădeanul Adrian Petre, cu 22 de reuşite.

"Nu ţin neapărat să marchez eu. Cel mai important  lucru este să câştige echipa. Este un joc de atracţie pentru ambele echipe pe care noi trebuie să îl câştigăm în dorinţa de a ne consolida prima poziţie din clasament", a punctat Chipirliu care revine pe teren după ce etapa trecută a fost suspendat şi a pierdut meciul de la Afumaţi, cu CS din localitate.

Daniel Opriţa şi majoritatea jucătorilor acestuia au asistat la meciul dintre FC Academica Clinceni şi Sepsi în condiţiile în care cele două echipe sunt următoarele adversare ale liderului întrecerii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  18 Martie 2017, 13:50

La cei 11 jucatori a echipei Juventus mai adaugam arbitrajul (in special tusierul), si astfel obtinem echipa castigatoare !! Nu uitati,fluierul de baza a fost petarda !!! Asteptam decizia comisiei de disciplina !! Facem sport,sau batem joc de sport ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează