FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

Dezvăluirile făcute de GSP.RO au produs urmări: "Ion Crăciunescu mi-a ameninţat băiatul!"

Agresorul arbitrului, Alexandru Petre, zis şi Jack, alături de Ion Crăciunescu, poză postată pe pagina de Facebook a primului
Agresorul arbitrului, Alexandru Petre, zis şi Jack, alături de Ion Crăciunescu, poză postată pe pagina de Facebook a primului

Articol de - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 01:23

Tatăl arbitrului bătut crunt duminică la un meci din liga judeţeană Vîlcea la care a participat şi Crăciunescu susţine că fostul şef al CCA l-a sunat ieri pe "central" pentru a-l soma să nu mai continue să vorbească despre acest incident.

www.gsp.ro a deschis ziua de ieri cu relatarea unui incident violent care a avut loc duminică pe un teren de fotbal, la liga a V-a din Vîlcea. Un tînăr arbitru, Bogdan Omeag, 21 de ani, a fost bătut cu bestialitate, la finalul meciului Căpşunarii Buneşti - Oltul Drăgoieşti 1-2, de jucătorii echipei gazdă, dar mai ales de sponsorul acestei echipe, Alexandru Petre, bun prieten cu Ion Crăciunescu, fostul şef al CCA fiind şi el prezent la meci ca spectator!

"Agresorul se ţine de gît cu Crăciunescu!"
"Crăciunescu n-a intervenit deloc în incident, tatăl meu l-a şi întrebat de ce nu s-a băgat şi a zis: «Ce puteam să fac eu?». De fapt, dacă vă uitaţi pe pagina de Facebook a celui care m-a bătut, are poze cu Ion Crăciunescu ţinîndu-se de gît", a declarat "centralul" agresat, completat de tatăl său: "Nu vreau să-l asociez cu scandalul ăsta, că nu e el vinovat, dar să iei parte la un măcel şi să nu intervii... Nu ne tot povestea la TV tot timpul că a trecut şi el prin aşa ceva şi că e un duşman al celor care bat arbitrii? Dar el e prieten cu acel interlop de la Buneşti".

Fostul arbitru internaţional, dar şi şef al CCA, a susţinut că "am fost la acel meci, dar nu eram pe stadion în momentul acelor incidente, ieşisem să vorbesc în direct la telefon, la Radio Bucureşti. Cînd am revenit în stadion lucrurile deja se liniştiseră, cu siguranţă nu ar fi avut loc dacă eram acolo, fiindcă eu sînt un mare duşman al celor care bat arbitrii. Da, sponsorul acelei echipe din Buneşti e prietenul meu. Care e problema?".

Sorin Savin, realizator emisiuni la Radio Bucureşti, a confirmat ieri că Ion Crăciunescu era în dialog cu el duminică şi că la un moment dat acesta l-a anunţat brusc că închide pentru că aude ţipete din stadion şi vrea să intre ca să vadă ce se petrece.

"Am intrat pe un teritoriu foarte periculos"
În urma acestor dezvăluiri, ieri, tatăl arbitrului a spus că băiatul său a fost sunat de Ion Crăciunescu şi ameninţat: "I-a dat telefon şi l-a luat la rost că de ce a vorbit el de cazul ăsta, că de ce i-a asociat numele. Apoi, voalat, l-a şi ameninţat, i-a zis «vezi că există un Dumnezeu, de ce vorbeşti de mine?». Fiul meu i-a răspuns: «Pentru că minţiţi, de-asta!». Chiar mă deranjează că îl sună pe el şi nu mă sună pe mine, ca părinte. Zice că a ieşit în minutul 75 din stadion, dar în presa locală a dat declaraţii că fiul meu n-a dat un penalty pentru gazde în minutul 85. Păi, era în stadion atunci? Şi la final iarăşi nu mai era? Unde s-a dus, să facă plajă? Mă opresc aici pentru că deja am intrat pe un tărîm foarte periculos, el se învîrte într-o lume foarte dubioasă la Vîlcea şi nu vreau să-i pun în pericol integritatea băiatului meu, dar nici nu pot să mă comport ca o cîrtiţă, să bag capul în pămînt şi să tac".

CUM RĂSPUNDE CRĂCIUNESCU
"L-am ameninţat? Lumea e nebună!"
Ion Crăciunescu a comentat ieri acuzaţiile. "L-am ameninţat, nu? E lumea nebună, domnule. L-am sunat marţi dimineaţă şi l-am întrebat cum se simte şi a început să mă ia la mişto că cine e la telefon. L-am întrebat clar dacă m-a văzut pe teren în momentul incidentului şi mi-a zis că nu. Şi-atunci de ce îmi terfeleşte unul ca ăsta numele, domnule? Singurul lucru pe care i l-am spus a fost «O să vezi tu că există un Dumnezeu!». Asta consideră el că e ameninţare? Da', pînă la urmă, cine sînt eu, şeful procuraturii din România, şeful poliţiei? Şi-a luat Omeag bodyguard în persoana mea şi trebuia să stau să-l apăr? Oricum, şi dacă eram acolo şi chiar interveneam la scandal, la tămbălau, şi-mi luam vreun pumn în gură, toată presa scria «Crăciunescu s-a bătut cu ţăranii!»", a declarat Crăciunescu.

Are timpanul fisurat
Bogdan Omeag s-a ales cu probleme grave de sănătate după bătaia încasată. A fost internat la Spitalul Judeţean Vîlcea, secţia ORL, cu diagnosticul de timpan fisurat. "Va fi nevoit să facă şi un computer tomograf deoarece are gîlme pe cap din cauza loviturilor", a declarat tatăl arbitrului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
celtics
celtics  •  15 Octombrie 2014, 16:27

penalty si galben pentru simulare!!!! sper sa manance bataie si fatalaul ala de copil al lui craciunescu, iar lumea sa asiste la bataie....doar nu vrei sa o incaseze si ceilalti ca se baga, nu?

tulerio12
tulerio12  •  15 Octombrie 2014, 10:55

da, are dreptate tatal baiatului, Craciunescu e prietenul tuturor interlopilor.. si el se crede unul...:)) este un libidinos.. il vezi la 60 si ceva de ani prin cluburi incercand sa ia acasa tot felul de copile care ii pot fii nepoate. Ameninta lumea prin oras, se baga in tot felul de scandaluri. Un om de nimic o sluga care a vandut meciuri toata viata. Trebuia inregistrat cand a dat telefon.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează