FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRAM

Disperare generală! Bun venit în mlaștină! Atmosferă ridicolă în fotbalul românesc

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 14:41

Din pricina precipitațiilor abundente din ultimele zile, terenurile de pe stadioanele Ligii a 2-a au devenit veritabile mlaștini, spre disperarea antrenorilor și jucătorilor.

După o pauză de aproape trei luni, mâine reîncepe Liga a 2-a! Cu o echipă mai puțin decât la finele anului trecut, Olimpia Satu Mare fiind exclusă din campionat și penalizată cu 50 de puncte, și încă una, ASA Tg. Mureș, la un pas să spună și ea să se retragă! Derby-ul rundei se dispută la Călărași între două dintre favoritele la promovare, Dunărea Călăraşi și Hermannstadt, duminică, de la ora 15:00.

"Pentru noi e o problemă şi starea terenului, lucru care ar avantaja pe Hermannstadt. Încercăm să obţinem maxim din acest meci. Fiind totuşi primul joc este imposibil să arătăm şi noi, şi ei un ritm bun. În eventualitatea în care vom câştiga, vom lua o opţiune serioasă pentru a promova. Chiar dacă am făcut minuni până acum, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a declarat antrenorul Dunării, Dan Alexa.

Dacă la Călărași terenul e îmbibat cu apă și plin de nămol, la Suceava, acolo unde Foresta va juca împotriva Unirii Brăila, mâine, de la ora 11:00, terenul e acoperit de zăpadă! "Sperăm să nu mai ningă pentru că altfel s-ar putea să avem probleme serioase", spun administratorii stadionului Areni. 

"E destul de greu să ne gândim la primele două locuri, pentru că nu mai depindem numai de noi. Este aproape imposibil să promovăm în acest sezon!"Emil Săndoi, antrenor FC Argeș

COTE PARIURI la câștigarea Ligii a 2-a

Dunărea Călărași 2,00
Hermannstadt 2,00
Chindia Târgoviște 9,00
FC Argeș 35,00
Afumați 35,00

clip

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  23 Februarie 2018, 16:07

nu e vorba in articol de Arges, dar puneti si declaratia lui Sandoi. Asa, ca sa fie... Cel mai prost nivel al presei de sport din ultimii 50 de ani - felicitari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează