FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Două echipe din Liga 1 și una din Liga a 2-a se bat pe un jucător! A marcat de 9 ori în acest sezon pentru echipa lui

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 12:16

Luceafărul Oradea îşi va relua pregătirile la începutul acestei săptămâni sub comanda aceluiaşi cuplu de antrenori, Cristian Lupuţ - Ioan Papp Deac.

Cei doi ar urma să fie confirmaţi şi pentru restul sezonului după ce echipa din Oradea s-a descurcat bine cu cei doi la cârma tehnică după plecarea lui Erik Lincar.

La nivelul lotului ar putea surveni o schimbare importantă, în zilele următoare, în legătură cu primul marcator al grupării, Sergiu Arnăutu.

Două formaţii de prim eşalon, ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu îl doresc în lot pe cel care a punctat de 9 ori pentru "luceferi" în acest campionat.

O candidată la promovarea în prima ligă, FC Braşov, este şi ea interesată de serviciile jucătorului care va împlini 27 de ani în luna mai.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează