FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

Dragomir confirmă GSP: Pandurii joacă şi în sezonul acesta în Liga 1

Articol de - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

De acum este sigur: Pandurii Tg Jiu va juca în sezonul 2010-2011 tot în Liga 1! Informația dată de Gazeta Sporturilor a fost confirmată de Dumitru Dragomir în urmă cu puțin timp:  "Discuţiile s-au finalizat, Pandurii Târgu Jiu e oficial în Liga I!

Ieri şi azi au avut loc discuţiile şi, conform regulamentului, Pandurii a luat locul echipei Internaţional Curtea de Argeş. Nu avem cunoştinţă dacă a fost vorba şi de o sumă de bani. Totul s-a desfăşurat conform regulamentului şi Pandurii vor juca în Liga I. Toate actele au fost depuse la Liga Profesionistă de Fotbal, totul e în regulă", a declarat Dragomir, pentru Mediafax.

Este a doua oară cînd Pandurii retrogradează la finalul campionatului, dar rămîne în prima divizie din cauza unor probleme la alte cluburi. Data trecută, victimă a fost Sportul Studențesc!

Internaţional Curtea de Argeş avea grave probleme financiare şi, foarte probabil, acesta este motivul retragerii din campionat, aşa cum Gazeta a scris încă de acum două săptămîni. Sursele gsp spun că în ultimele zile s-au intensificat tratativele dintre Benone Lazăr, patronul argeşenilor, şi Marin Condescu, şeful celor de la Pandurii.

Locul echipei din Argeș în primul eşalon va fi luat de echipa din Tg. Jiu, cea mai bine clasată dintre cele 4 retrogradate. Gorjenii ar urma să vireze o sumă importantă în contul lui Lazăr, în timp ce mai mulţi jucători de la Curtea de Argeş vor fi transferaţi la Pandurii. Surse autorizate susţin că inclusiv antrenorul Ionuţ Badea va merge la Tg. Jiu!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
dorin1924
dorin1924  •  16 Iulie 2010, 06:51

m@ie dragomir

sherlock1
sherlock1  •  16 Iulie 2010, 01:21

Smecherie miticeasca ! O echipa care a retrogradat trebuie sa ramana retrogradata, chiar cu riscul reducerii (temporare, pentru un an) a numarului de echipe din liga respectiva.

flafy
flafy  •  16 Iulie 2010, 01:02

nu mai scapam de taranii astia de la targu jiu? cand te gandesti ca sunt echipe cu traditie in liga 2 :Petrolul,UTA,Farul, chiar si poli iasi mai bine decat pandurii sau chair alba iulia nu stiu dar nu taranii astia si cand ma gandesc ca mai e si branestiu in prima liga..;; oricum ar trebuii sa se joace meci intr Petrolul si dacia mioveni

Vezi toate comentariile (79)
Comentează