FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDALUL CONTINUĂ LA CRAIOVA

Dumitru Dragomir: "Decizia e frecţie la picior de lemn! Craiova nu poate juca nici în Liga 1, nici în Liga B! Are datorii de milioane"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 13:55

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a comentat decizia Curţii de Apel, care a suspendat dezafilierea Universităţii Craiova, dictată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Acesta sppune că indiferent de decizia dată astăzi Universitatea nu poate juca în Liga 1, dar nici în Liga B pentru că nu a primit licenţa.

"Pentru noi, codul penal este regulamentul sportiv. Noi judecăm după un regulament dat de FIFA şi UEFA. Justiţia în România este supremă pe probleme de justiţie, dar pe probleme sportive. Craiova a retrogradat pe linie sportivă în divizia B, nu i-a scos nimeni! Tot pe linie sportivă trebuie să revină în prima ligă. Ei trebuie să se ducă la divizia B. Dar dacă nu are licenţă nu poate funcţiona nici acolo. Decizia de azi e frecţie la picior de lemn", a precizat Dragomir.

Acesta a comentat şi posibilitatea ca FRF să facă recurs la decizia de astăzi a Curţii de Apel. "Nu mă interesează. Dacă vor avocaţii să facă recurs, bine, dacă nu, nu. Echipa Universistatea Craiova a retrogradat în Liga a II-a, nu mai e treaba mea. Oricum, FRF dăduse o echipă de divizia B la Craiova, aşa că nu era nicio problemă, este acelaşi lucru. Dacă are datorii nu poate să obţină licenţa! În plus, patronul Universităţii a abreviat două societăţi cu acelaşi certificat de identitate sportivă. Are datorii mari la fisc, are datorii la Piţurcă, are datorii la jucători, are datorii la antrenori, are datorii la LPF, întrucît a luat peste 1,7 milioane printr-o escrocherie", a punctat şeful LPF la România TV.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (20)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  25 Iunie 2012, 22:18

Lucian Lipovan in prosport un articol excelent: "Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir îşi consumă jenant ceea ce sper să fie ultimele zile la conducerea fotbalului, iar dacă şi ancheta penală va avea un deznodământ similar, poate şi ultimele în libertate. Dragomir îi acuză pe judecători că nu înţeleg fotbalul, dar el habar n-are ce a aprobat forul al cărui conducător e în urmă cu patru luni - sau nu vrea să ştie că pentru liga a doua nu mai e necesară licenţierea. Tot discursul lui Mitică e o înşiruire de non-sensuri, semne ale disperării. Sincer, nici nu merită băgat în seamă...."

albert01
albert01  •  25 Iunie 2012, 15:15
Postat de soad pe 25 Iunie 2012, 15:05

Cand Uefa a spus ca nu o sa respecte decizia justitie din elvetia in cazul Sion justita elevetiana a spus ca o sa le trimita celor din conducerea Uefa cate un mandat de arestare, ma intreb ce o sa faca justita romana daca mitica si nasul nu o sa ii bage inseama.

aceasta decizie,daca ramine acceasi si dupa eventualul recurs,se va lasa cu multe capete taiate.nu multi isi dau seama ce cutremur poate produce in fotbalul romanesc.daca nu ajunge la o intelegere cu craiova,va fi gravida tare problema

soad
soad  •  25 Iunie 2012, 15:05

Cand Uefa a spus ca nu o sa respecte decizia justitie din elvetia in cazul Sion justita elevetiana a spus ca o sa le trimita celor din conducerea Uefa cate un mandat de arestare, ma intreb ce o sa faca justita romana daca mitica si nasul nu o sa ii bage inseama.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează