FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

După 7 victorii consecutive, Stîngă s-ar mulţumi azi cu o remiză în derby-ul cu Bistriţa: ”Un egal ar fi bunicel”

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 21:45

În această dimineaţă, de la ora 11:00, la Bistriţa, se dispută derby-ul Seriei B2 dintre Gloria (locul 2) şi liderul CS Universitatea Craiova.

Dacă jucătorii, duşi în Ardeal de două zile cu avionul ca să fie odihniţi, au declarat în cor că vor a 8-a victorie consecutivă, antrenorul oltenilor, Ovidiu Stîngă, a mărturisit că s-ar mulţumi şi cu o remiză: "Este un joc foarte important, de aceea trebuie să arătăm concentrare şi seriozitate, ca pînă acum. Presiunea e mai mare la Bistriţa, aflată la 4 puncte în spatele nostru. Orice punct pierdut e în defavoarea noastră, dar, uitîndu-ne pe clasament, eu cred că un egal ar fi un rezultat bunicel".

La rîndul său, tehnicianul bistriţenilor, Cristi Coroian, a precizat că "nu ne mulţumeşte decît victoria. Am pregătit meciul ca să învingem". Altfel, Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, s-a întîlnit ieri cu liderii Peluzei Sud, iar "ultraşii" Ştiinţei vor avea 6.000 de tichete la derby-ul orgoliilor de sîmbăta viitoare, dintre cele două Craiove.


"Derby va fi cu Bistriţa, nu cu FC Universitatea. Cu Ştiinţa va fi un meci normal, cu încărcătură morală pentru locuitorii Craiovei, fiindcă sînt orgolii mari la mijloc"
Viorel Ferfelea, mijlocaş CS Universitatea

"Aş vrea să fiu urmaşul lui Costea, aici, în Oltenia, să dau goluri şi să aduc suporterii la meci. Vreau să fiu adevăratul număr 10 al Craiovei"
Răzvan Gorovei, atacant CS Universitatea

"Napoli rămîne"
FC UNIVERSITATEA. Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a declarat că nu s-a pus problema schimbării lui Nicolo Napoli, al cărui post e sigur, cu toate că echipa e pe locul 6 în serie, ultimul loc de play-off: "Va face o echipă redutabilă, sînt sigur. Este un om de caracter, la fel ca şi jucătorii. Curînd se vor debloca şi salariile. Ceilalţi din Craiova, după ce că ne-au furat sigla şi şi-au însuşit, ilegal, imnul, vor să creeze impresia că ei sînt bogaţi, iar noi săraci, însă noi avem brandul şi legitimitatea".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Noiembrie 2013, 07:51

Nici nu ne a interesat rezultatul cu Gloria ...probabil vom promova amandoua ...nu este important cine ocupa locul 1 si cine locul 2 ...

bluelions
bluelions  •  16 Noiembrie 2013, 13:03

hehe clonelor, e greu contra echipelor ce nu se predau. Diferenta de pe 1-0 nu e concludenta, Gloria a dominat clar si putea marca cel putin 3 boabe. Nu-i nimic aveti voi destule echipe din anturajul USL cu care sa faceti blat. Forta Stiinta!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Noiembrie 2013, 09:19

Nu ne mai intereseaza celelalte echipe din Liga 2 a ...suntem ca si promovati...indiferent de rezultat suntem cei mai buni ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează