FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

E oficial! Valerii Moraru a anunţat ce se va întîmpla cu Daniel Pancu la Rapid: "E cea mai bună soluţie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 17:33

Daniel Pancu a renunţat la cariera de jucător în favoarea celei de preşedinte al Rapidului. Valerii Moraru, preşedintele giuleştenilor, a făcut azi anunţul.

"Am bătut palma cu Daniel Pancu. Începînd de astăzi este noul preşedinte al Rapidului. Este cea mai bună soluţie pentru acest post la Rapid", a declarat Valerii Moraru pentru Mediafax.

Daniel Pancu a comentat şi el pentru Digisport ce se va întîmpla cu viitorul său: "Mi-am dat aşa acordul, dar nu e ceva sigur. Dacă plec la drumul ăsta pornesc cu nişte principii. Nu vreau să fiu doar de formă acolo. Nu ştiu cine va fi antrenorul Rapidului. În nici un caz nu e Vasile Miriuţă care a semnat cu ASA."

Daniel Pancu va împlini 38 de ani în luna august şi a jucat în cinci perioade separate pentru Rapid. În cariera sa a mai evoluat pentru Politehnica Iaşi, Cesena, Beşiktaş, Bursaspor, Terek Grozny, CSKA Sofia şi FC Vaslui.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
bdgeorge
bdgeorge  •  09 Iulie 2015, 08:28

altul fara bacalaureat a ajuns PRESEDINTE ???? in ce lume traima mai fratilor..??? la Rapid unul care nu a citit o carte in viata lui Presedinte la Steaua unul care nu cred ca stie prea bine sa citeasca, Antrenor..uitati-va in strainantate cine ocupa functia de presedinte la un club mare : avocati,oameni de afaceri (miliardari), oameni cu 2-3 universitati..nu niste inculti

zecs93
zecs93  •  08 Iulie 2015, 23:55

Si totusi nu i-au facut un meci de retragere lui PANCO-italiano, spuneau ceva de un amical cu besiktas dar vad ca a ramas doar la stadiu de barfa !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează