FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDALUL PARIURILOR

EXCLUSIV Acuzat de blat la pariuri, Viorel Ion atacă FRF: "De la consilierul lui Burleanu ni se trage!"

Gabriel Bodescu
Gabriel Bodescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 01:03

Într-un interviu acordat ziarului, Viorel Ion reacționează surprinzător după dezvăluirile despre raportul UEFA-FRF apărute în presă, în care antrenorul, președintele Dan Tulpan, secunzii, dar și o parte dintre jucătorii buzoieni sînt acuzaţi de implicare masivă în mafia pariurilor în sezonul 2014-2015.

"Vor de mult să pună mîna pe club!", acuză antrenorul Gloriei Buzău în direcția lui Gabriel Bodescu, mîna dreaptă a lui Burleanu. "Vioară" face mai multe dezvăluiri despre consilierul șefului FRF, explicînd și cum are de gînd să se apere în fața acuzațiilor că ar face parte din mafia pariurilor.

Doi jucători din lotul suspectat de meciuri trucate au acceptat și ei să vorbească pentru cititorii ziarului.

Interviurile integrale pot fi găsite de la primele ore ale dimineții la tarabe și după ora 1:00 în varianta digitală - AICI

Alte subiecte exclusiv print din ziarul de azi: 

- Seliano Filip contraatacă tranșant într-un interviu și îi răspunde lui Rednic, care-l criticase

- Poveste la 15 ani de cînd Roșu marca 3 goluri în poarta Realului: "Eram eroul orașului, îmi făceam cumpărăturile gratis"

- Reprezentanții Winmasters reacționează după articolul din Gazetă, în problema banilor dați în tranșe

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
portardelegenda
portardelegenda  •  04 Noiembrie 2015, 10:02

Ba Viorele tu chiar esti nesimtit , pai tu crezi ca daca unul se sezizeaza ca tu faci blaturi ,noi o sa ne gandim cu duiosie la tine ca vrea unul sa-ti ia clubul . Pai si daca ar fi asa atunci sa-l ia ,ca banuiesc ca nu va fi la fel de dobitoc ca si tine si sa ceara jucatorilor sa piarda . Oricum tu nu prea ai toate tiglele pe casa asa ca SPITALUL 9 te asteapta ( l-au modernizat , sic)

fcu1948
fcu1948  •  04 Noiembrie 2015, 09:28
Postat de gannicus2014 pe 04 Noiembrie 2015, 09:14

cand se ancheteaza penalty-urile primite de rapid in meciul cu Suceava ? n-a mai fost timp pentru ca baietii aia sa faca si un al 3-lea penalty , la sfarsitul meciului nu s-a bucurat nimeni , nici macar oaspetii

Lasă că s-a bucurat Bunică atunci când a înscris din greșeală golul egalizator în celebrul blat eșuat Gloria Buzău-5teaua. Lasă că s-a bucurat Vali Badea atunci când a fost transferat la pauza meciului Vaslui-5teaua 0-4 din ultima etapă a sezonului 2006. Exact meciul ăla despre cae a afirmat că a fost ciudat chiar patronul moldovenilor.

gannicus2014
gannicus2014  •  04 Noiembrie 2015, 09:14

cand se ancheteaza penalty-urile primite de rapid in meciul cu Suceava ? n-a mai fost timp pentru ca baietii aia sa faca si un al 3-lea penalty , la sfarsitul meciului nu s-a bucurat nimeni , nici macar oaspetii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează