FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Mint Bumbescu și Lăcătuș? AMFB îi contrazice: "Nu am dat acordul CSA Steaua de a juca direct în Liga a 4-a"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2017 13:33

CSA Steaua continuă să spere că începând cu noul sezon va începe chiar din Liga a 4-a, deși regulamentul spune clar că o echipă nou-înființată trebuie să pornească din eșalonul al cincilea.

Adrian Bumbescu, fosta mare glorie a Stelei, a declarat că CSA Steaua va debuta din Liga a 4-a, însă sursele GSP.ro din cadrul AMFB spun că nici nu se pune problema de așa ceva.

"Am citit și noi ce a spus domnul Bumbescu. Dânsul a zis că am fi dat noi acceptul ca Steaua să înceapă încă din Liga a 4-a. Nici vorbă de așa ceva! Există un regulament și trebuie să ne supunem lui.

Nu contează ce proiect au cei de acolo, noi trebuie să ne luăm după regulament. Și cei de la AFC Rapid au prezentat un proiect îndrăzneț anul trecut și până la urmă au început din Liga a 5-a", a declarat un oficial al AMFB sub protecția anonimatului pentru GSP.ro.

"Am primit acceptul și vom juca din toamnă în Liga 4. Este proiectul nostru, așa cum a fost prezentat, astfel că nu e vorba de nicio fuziune" Adrian Bumbescu, în urmă cu șase zile

Întrebată dacă cei de la CSA au depus dosarul la AMFB, așa cum a declarat Marius Lăcătuș, sursa noastră a spus clar: "N-au depus niciun dosar până acum. Oricum, e prea devreme. Abia s-a terminat sezonul. Începând cu luna august se vor face înscrierile".

"Zilele viitoare va fi un Comitet Executiv al celor de la AMFB și noi considerăm că dosarul depus ne va permite să evoluăm în Liga 4" Marius Lăcătuș, managerul CSA, în urmă cu șase zile

Președintele AMFB, Marian Lumînare, n-a răspuns apelurilor telefonice ale reporterului GSP.ro pentru a confirma sau infirma spusele angajaților săi.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (27)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  12 Iunie 2017, 23:20
Postat de tinn pe 12 Iunie 2017, 22:05

nou infiintata, pe bune? chiar au infiintat-o? ufb

Nici atat macar!

tinn
tinn  •  12 Iunie 2017, 22:05
Postat de manutd.steaua pe 12 Iunie 2017, 17:17

Echipa noua infiintata,fara istorie,fara plamares!

nou infiintata, pe bune? chiar au infiintat-o? ufb

manutd.steaua
manutd.steaua  •  12 Iunie 2017, 20:09
Postat de chromophobia pe 12 Iunie 2017, 18:21

Becali (FCSB) si Talpan (CSA Steaua) a distrus toata suflarea stelista.Si-au batut joc de milioane de suporteri stelisti care cea mai importanta bucurie o aveau cand stiau ca au o echipa! La puscarie cu totii !!!

Eu zic sa te mai gandesti un pic!Daca burtosii ar fi cerut o suma modica pt inchirierea numelui si a emblemei,gigi ar fi platit banii si nu mai era nici o problema,dar cand burtosii *** nu se mai satura si vor sa asigure 10 generatii de plozi,cer 3.7 milioane euro pe an,la care se adauga si alte taxe,peste 1 milion.Acum fa tu socoteala si vezi cine ar plati 5 mil euro pe an pt inchirierea unui nume si unui desen si vezi cine a distrus Steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează