FOTBAL  »  LIGA 2  »  FORESTA SUCEAVA

EXCLUSIV Revoltă la un club din România! Situația e critică: "Jucătorii nu mai au cazare, nu mai au masă"

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 16:04

Foresta Suceava aşteaptă cu sufletul la gură zilele care urmează în condiţii financiare tot mai precare.

Plecările unor oameni importanţi ai grupării: Dorin Goian, Dănuţ Perjă sau Cristian Popovici par să nu fi trezit la viaţă comunitatea fotbalistică locală.

Sunt tot mai multe voci din preajma echipei care spun că meciul de vineri cu Metalul Reşiţa ar putea fi ultimul al grupării sucevene.

"Jucătorii nu mai au cazare, nu mai dispun de masă, suntem într-o situaţie limită. Tocmai de aceea nu ne-am mai antrenat, i-am chemat joi seară pentru a pregăti meciul cu Reşiţa. Din punctul meu de vedere şansele de a continua sunt minime.

Am făcut eforturi, pentru a stinge o datorie mai veche şi a primi, apoi, banii de la Primărie, dar ne-am lovit de refuz. Este, clar, vorba şi de răutate", a spus Bogdan Tudoreanu, cel care a preluat conducerea tehnică a echipei după plecarea lui Cristian Popovici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1339596966132779
Catalin Paval  •  11 Aprilie 2017, 23:47

Pentru jurnalisti: cereti si parerea primariei Suceava. A avut loc o sedinta in Primaria Suceava unde s'a decis alocarea de fonduri pentru anumite asociatii culturale si sportive din Suceava. Foresta a fost respinsa pebteu ca nu avea dosarul pus la punct. Deci cei de la club nu au fost in stare sa adune 2 hartii. Nu e vorba de rautate. E vorba de incompetenta celor de la Foresta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează