FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV Surpriză de proporții! Unde ar putea juca Florin Costea în sezonul viitor

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2016 17:16

Jerry Gane a debutat cu un egal pe banca tehnică a echipei CSM Râmnicu Vâlcea.

A fost 1-1 în testul amical pe care vâlcenii l-au susţinut cu o colegă de eşalon, Juventus Bucureşti, care se află în cantonament centralizat la Govora.

Marian Stoenac a deschis scorul, pentru trupa pregătită de Daniel Opriţa, în timp ce Pârvu a restabilitatea pe final de joc. La gazde a evoluat, încă din primul minut, şi Florin Costea.

Experimentatul atacant se pregăteşte de mai multă vreme la Râmnicu Vâlcea şi pare tot mai dispus să îmbrace în noul sezon tricoul formaţiei conduse de Ionel Gane.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
talpaiadului
talpaiadului  •  12 Iulie 2016, 04:27
Postat de stefan.. pe 11 Iulie 2016, 22:24

Fratii Costea, Andrei Ionescu sunt cele mai elocvente exemple de jucatori ai Universitatii Craiova ratati pe filiera Gigi Becali. E bine ca Ivan nu a urmat acelasi traseu, chiar daca l-a costat convocarea la Euro. Nu stim daca acesta va calca pe urmele lui Gica Popescu, Craioveanu sau Chivu, dar sigur nu va fi un "rebut" de tipul Costea.

Ai dreptate. E vina ciobanului ca i-a luat la echipa si le-a dat niste salarii foarte mari, iar ei nu au jucat nimic. Ciobanul trebuia sa dea si goluri pentru ei, nu-i asa, papagalule?

198939213804366
Adrian Addryano  •  11 Iulie 2016, 23:32

Cel mai bun sezon a fost 2008-2009 in tricoul Universitatii Craiova,cand a fost golgeterul campionatului cu 20 de goluri!!!!!!!!!!Dupa aceea s-a accidentat la acelasi genunchi la care mai avusese probleme si nu a mai fost cel dinainte!!!!!!!!!!Nici Ilie Balaci sau alti mari fotbalisti nu au mai fost aceeasi dupa astfel de accidentari!!!!!!!!!!Respect Florin Costea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Iulie 2016, 22:48

El a fost si ramane un jucator de FC Govora (daca exista), liga a II-a e un pas in fata pentru el. Doi taranusi cu aere de vedete acesti 'frati costea' pe care cateva zeci de romani adevarati imi spuneau aici ca sunt ba Hagi, ba Adrian Ilie, ba Messi sau Ronaldo.....cand colo, ei nu au devenit nici macar Claudiu Raducanu....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează