FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

FC Brașov a rămas pe doi în L2 , dar Țălnar anunță dezastrul: "Jucătorii n-au bani de mâncare!"

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 00:00

După ce-au condus cu 2-0 la Balotești, jucătorii Brașovului s-au văzut egalați și-au pierdut puncte importante în lupta strânsă pentru promovare.

Dar ajutorul nesperat pentru Grigorie și compania a venit ieri dimineață de la Arad, acolo unde UTA a terminat 0-0 cu Oradea! Brașovul rămâne pe doi în B, loc care asigură promovarea directă, dar Cornel Țălnar nu mai crede într-o minune și asta din cauza situației financiare tot mai grele.

"Tot timpul am avut o speranţă, dar am jucători care nu au un ban să mănânce, să vină la stadion! Situaţia nu e gravă, ci foarte gravă şi nu văd nicio soluţie de salvare! Eu sunt legat de mâini şi de picioare. Nu ştiu cine îi mai poate motiva pe jucători, este păcat că s-a ajuns aici, mai ales că ne aflăm într-un moment în care suntem pe un loc promovabil. În aceste condiţii, falimentul bate la uşă!

Administratorul special Vasile Dochița mi-a spus că nu mai poate susține de unul singur cheltuielile curente, deci e imposibil să mai facem ceva", a spus Țălnar.

Galben-negrii vor avea o săptămână de pauză, meciul de etapa viitoare cu ACS Berceni nu se joacă, dar vor pierde și poziția a doua din campionat, după ce Sepsi Sf. Gheorghe va câștiga 3-0 la "masa verde" cu Unirea Tărlungeni. Brașovenii pot ieși de tot de pe podium dacă UTA se va impune la Afumați.

"A fost un meci pe care l-am controlat, însă la finalul căruia am pierdut două puncte foarte importante în lupta pentru promovare. A contat faptul că terenul a fost impracticabil, iar arbitrajul a fost unul potrivnic"
Cornel Țălnar, antrenor FC Brașov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează