FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAŞOV

FC Braşov se regrupează în liga secundă în jurul lui Buga: "Este momentul să pun umărul la reconstrucţia echipei"

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 17:44

Cu staff-ul tehnic stabilit – Cosmin Bodea şi Mihai Stere – FC Braşov încearcă să încropească şi un lot cu care să atace sezonul viitor al ligii secunde.

Primele mutări pentru oficialii „stegarilor” le-au reprezentat păstrarea în lot a „veteranului” Mugurel Buga, precum şi „repatrierea” fundaşului central Vlad Potecu şi a mijlocaşului Horia Popa, împrumutaţi în sezonul trecut la FCM Baia Mare, respectiv FC Caransebeş.

„Voi juca şi sezonul viitor la FC Braşov, chiar dacă echipa traversează cel mai dificil moment din ultimii zece ani. FC Braşov m-a format ca jucător, iar acum este momentul să pun umărul la reconstrucţia echipei. Această echipă nu-şi permite să stea mai mult de un sezon în Liga a II-a.

Este un nou început şi, împreună cu foştii mei colegi, Bodea şi Stere, putem reconstrui echipa“, a declarat Mugurel Buga pentru monitorulexpres.ro.

Strategia conducerii „galben-negrilor” vizează formarea unui lot alcătuit în mare parte din jucători braşoveni, în acest sens fiind deja contactaţi mai mulţi fotbalişti de la Unirea Tărlungeni. Pe de altă parte, se aşteaptă răspunsurile lui Şerban Moraru şi Alecsandru David, ambii foşti „stegari” şi chiar crescuţi de gruparea de sub Tâmpa.

Pe lista „principalului” Cosmin Bodea se mai află Denis Lemac (Dinamo II), George Mareş (Petrolul) şi Marius Curtuiuş (fost la Gloria Bistriţa şi FC Olt).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
stelist1986
stelist1986  •  25 Iunie 2015, 13:41

Vedeti-va de treaba ca nu da Nicolae 8-900.000 de mii cat le-ar trebui pentru liga a doua. El era obisnuit sa tunda jumate din banii de drepturi tv, nu sa aduca de-acasa.

raducallin
raducallin  •  25 Iunie 2015, 06:57

Se poate...Hai Steagu !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează