FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Firţulescu descrie coşmarul de la Craiova: ”N-am bani nici de mîncare!”

Firţulescu ar fi tentat să semneze cu Dinamo
Firţulescu ar fi tentat să semneze cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 31 iulie 2011 21:11

Situaţia Craiovei i-a afectat grav pe unii dintre jucători: Firţulescu povesteşte că n-a mai fost plătit de şapte luni şi că a fost ameninţat de Mititelu.

Tinerii din lotul Craiovei au suferit cel mai tare din cauza crizei economice prin care a trecut Universitatea înainte să fie dezafiliată. Dragoş Firţulescu e unul dintre ei. Mijlocaşul a ajuns dintr-un internaţional de tineret şi o mare speranţă a Ştiinţei la limita sărăciei: "Nu am ce să mănînc şi nici unde să stau!", a mărturisit acesta în direct la Radio GSP.

Firţulescu spune că a luat ultimii bani de la Craiova acum şapte luni şi a trăit între timp din ajutoarele prietenilor şi ale agentului său, Ana Maria Prodan: "Am depus memoriu să devin liber după ce nu mai fusesem plătit timp de patru luni. Atunci am discutat cu Mititelu, care m-a ameninţat: «Eşti un nimeni! Eu te-am făcut fotbalist, tot eu o să te distrug!»".

"Aş semna cu Dinamo, cu orice club interesat. Eu am jucat la Craiova de la 8 ani, iubesc Universitatea, dar gîndiţi-vă că nu mai am ce mînca!" (Dragoş Firţulescu, mijlocaş)

18 meciuri are Firţulescu (22 de ani) în primul eşalon, în care a marcat un singur gol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
adi_gorj
adi_gorj  •  01 August 2011, 19:06

Cred ca multi ne-am dori sa fim atat de saraci cum e acest Firtu;escu , Gaman, Barboianu......... Dar e jenant ca o multime de babuini care tasteaza pe aici sunt de o naivitate enorma si s-au apucat sa-i compatimeasca pe acesti fotbalisti jalnici.

costy81gl
costy81gl  •  01 August 2011, 18:58
Postat de novamaxima pe 01 August 2011, 10:01

Milogule poate iti da iubita aia a ta careia i-ai luat smart, stii tu aia de la valceadaca nu ai avut ap sa-ti pui si u o mie de lei deoparte..ca deh lipsa CREIER!!! Iar astia care scriu asa cum vorbesc , mai bine v-ati abtine...nulitatilor!!!!

Daca tu ii iei apararea lui mititelu, atunci va meritati unii pe altii.

udar
udar  •  01 August 2011, 13:11
Postat de novamaxima pe 01 August 2011, 10:01

Milogule poate iti da iubita aia a ta careia i-ai luat smart, stii tu aia de la valceadaca nu ai avut ap sa-ti pui si u o mie de lei deoparte..ca deh lipsa CREIER!!! Iar astia care scriu asa cum vorbesc , mai bine v-ati abtine...nulitatilor!!!!

NovaMaxima Gandesti ca un neom , i-a spune-mi daca tu ai fi sau esti angajat la un patron , ii iei prietenei tale un inel sau orice altceva mai scump stiind ca luna viitoare o sa primesti salariul si vei avea din ce trai , dar acel patron al tau nu te mai plateste 2-3 luni nu ti-ai lua alt serviciu?Asa ca nu mai gandi cu degetul incearca sa te pui in situatia lui dupa poate mai vorbim daca realizezi ce am vrut sa zic....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează