FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Florin Costea a revenit în România: "A semnat, aveam mare nevoie de el"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 13:21

Florin Costea era liber de contract de la finalul anului trecut când a părăsit-o pe Zakho, o formație din fotbalul irakian, însă astăzi a semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea un contract valabil până în iarnă.

Transferul atacantului de 31 de ani a fost confirmat și de antrenorul vâlcenilor Jerry Gane, care spune că avea mre nevoie de Costea pentru a ataca promovarea din liga secundă.

"Mă bucur nespus că Florin a semnat cu noi. Îi ştiu foarte bine. L-am avut elev la Craiova şi la Severin, iar acum chiar aveam nevoie de el la echipă. El s-a antrenat cu noi vreo două luni, a fost acum două săptămâni plecat la arabi să discute cu echipa fratelui său (n.r.  Al Ittihad Kalba), dar nu s-a înţeles cu ei.

Însă, în această dimineaţă. Florin a ajuns la un acord cu domnul Munteanu, managerul nostru, şi a decis să semneze cu Vâlcea. Acum am terminat antrenamentul şi sper că în nurmătoarele ore o să obţinem şi cartea verde lui Florin Costea. Nu ştiu exact pe ce perioadă a semnat cu noi, probabil pe şase luni, dar cel mai bine este să întrebaţi conducerea. Oricum important pentru mine este că Florin Costea a venit oficial la echipa mea", a spus Gane, conform fanatik.

Atacantul oltean s-a pregătit în această vară cu CSM Râmnicu Vâlcea și a jucat și în câteva amicale, însă aștepta o ofertă din străinătate. Cum pe adresa sa n-a venit nicio ofertă care să-l tenteze a decis să rămână la CSM.

Florin Costea era considerat unul dintre cele mai importante produse ale Universității Craiova, însă, după transferul la Steaua în sezonul 2011-2012, cariera lui a intrat într-un con de umbră și în 2013 a ajuns la CS Turnu Severin. De acolo s-a transferat la CFR Cluj, însă n-a convins și a plecat în Rusia la Arsenal Tula, ca mai apoi să ajungă în Irak.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
atentu
atentu  •  15 Septembrie 2016, 15:30
Postat de steaua1986forever pe 15 Septembrie 2016, 15:14

Mare jucator si olteanul asta "destept"..

Alta mare "vedeta" plecata pe cai mari si revenita cu coada intre picioare! Urmeaza Nicusor Stanciu ???

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Septembrie 2016, 15:14

Mare jucator si olteanul asta "destept"..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close