FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - FC BRAȘOV 3-2

Fotbal și circ » Meci frumos la Arad între UTA și FC Brașov 3-2, întrerupt de două ori de fanii oaspeților

Unul dintre suporteri evacuat de forțele de ordine // FOTO Dragoş Salveţiu (Arad)
Unul dintre suporteri evacuat de forțele de ordine // FOTO Dragoş Salveţiu (Arad)

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2016 00:00

Pe lângă cele cinci goluri marcate în duelul din B2, partida de la Arad a fost umbrită și de un incident neplăcut.

În minutul 39 al meciului un suporter a aruncat cu o torță în capul unui steward, apoi ultrasul a intrat nervos pe teren!

Arbitrul Marian Balaci n-a observat incidentul și nu a oprit meciul, chiar dacă pe teren erau trei stewarzi care-l puseseră la pământ pe ultrasul recalcitrant. Medicii de pe ambulanță au intervenit și i-au acrodat rapid primul ajutor stewardul căzut la pământ.

Problemele nu s-au oprit aici, iar suporteri brașovenii au continuat să arunce cu torțe în forțele de ordine. La pauză, oficialii partidei au decis evacuarea suporterilor brașoveni!

Gazon prost

O altă problemă pentru jucătorii ambelor echipe a fost starea gazonului, una extrem de proastă din cauza ploilor abundente din ultimele zile.

"Mi-este greu să vorbesc despre subiectul ăsta, mai ales că se știe ce greutăți am avut în această iarnă. Practic, acum am intrat pentru prima oară pe acest gazon și ați văzut cum s-a prezentat pe final, mocirlos și foarte prost", a recunoscut tehnicianul arădenilor, Roland Nagy.

Deși au condus cu 3-0, arădenii au fost la un pas să fie egalați. "Brașovul a riscat, a revenit pe tabelă și pot spune că am avut ceva șansă scăpând în câștigători. Și AC Milan a pierdut o finală de Champions League de la 3-0", a mai spus Nagy.

"Ne aşteaptă 7 finale din care trebuie să scoatem maximum dacă vrem să fim siguri de locul în play-off. Conducerea face eforturi ca situaţia să intre pe un făgaş normal"
Mihai Stere, antrenor FC Brașov

Alte știri din LigaB:

Tărlungeni - CSM Rm. Vâlcea 1-3: "N-am înțeles nimic!"

Brașovenii au început lansați meciul și au reușit să deschidă repede scorul, doar că trupa din Zăvoi și-a menținut statutul de candidată la promovare și a profitat de toate greșelile adversarilor.

Antrenorul Unirii, Dan Bona, era un car de nervi la finalul partidei: "Un meci inexplicabil din care n-am înțeles nimic! Majoritatea jucătorilor mei sunt obosiți, ieșiți din formă, jucători cu aere... E un semn mare de întrebare după acest joc, să te prezinți în halul ăsta pe teren. Dacă sunt nemulțumiți de ce e aici, să plece, sunt liberi să o facă. Sunt nemulțumit de joc, dar mai ales de evoluția celor care au intrat pe teren".

U Cluj - CS Mioveni 0-0: Vor să cumpere clubul

"Studenții" lui Teja n-au profitat de puținele ocazii pe care le-au avut, iar Târnovan, venit în această iarnă de la Steaua, a ratat din toate pozițiile. Fostul jucător al campioanei a trimis totuși mingea în poartă în minutul 69, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Pe lângă meci, cel mai important moment pentru jucătorii clujeni a fost apariția la stadion a unui investitor spaniol care vrea să preia clubul. Stiridesport.ro susține că Andres Hernandez Bellot este de câteva luni în negocieri cu clubul alb-negru, iar la la finalul partidei a intrat în vestiar, unde a discutat cu fotbaliștii despre viitorul echipei.

SC Bacău - Oțelul 3-0 - Juniorii n-au rezistat

Oțelul a trimis ieri pe teren în partida cu Bacău o formație compusă doar din juniori! Puştii antrenaţi de Stelian Bordeianu au reuşit o primă repriză excelentă, au rezistat fără să primească gol, dar după pauză gazdele s-au dezlăntuiț. Au deschis scorul în minutul 51 şi l-au majorat peste patru minute, dintr-un penalty acordat pentru un henţ contestat vehement de oaspeți,  ultima reușită fiind marcată în minutele de prelungiri. "A fost un şut în mână de la mai puţin de doi metri. Ne-au pus-o pe punctul cu var aiurea şi au cam închis astfel meciul", s-a plâns la final tehnicianul gălățenilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  28 Februarie 2016, 18:08

Comentariu " de 2 bani", care nu spune, ca , fapt foarte rar, la UTA a fost eliminat un jucator pentru doua simulari. A doua chiar aiurea, la o intrare a unui brasovean , cu ambele picioare in fata. O fi fost gazonul [rost, dar parca ati vazut pr i\undeva. in B un gazon englezesc ? Nu se spune ca UTA, spre exemplu a folosit o multime de jucatori sub 21 ani, ca s-a gasit arbitrul Balaci sa se dea in spectacol, la Arad. fara el se termina 4-5 diferenta , pentru UTA.

10200848093840916
Giuliano Junc  •  28 Februarie 2016, 11:08

Articol scris din fața televizorului? Sau autorul nu face diferența între petarde și torțe?! Bine că n-a scris că au fost rachete sol-aer. Altfel, nu știu ce i-a determinat pe cei doi indivizi să sară în teren dar cred că trebuie să ai o mare lipsă de neuroni să faci așa ceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează