FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Fotbalistul leşinat pe teren în campionatul judeţean Vaslui a murit! Avea doar 24 de ani!

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Inima lui Andrei Pricop a încetat să mai bată, cu toate eforturile medicilor de la Spitalul “Sf.Spiridon” din Iaşi. Fotbalistul în vîrstă de 24 de ani a suferit un stop cardio-respirator în timpul partidei Avîntul Zăpodeni-Magic Deleni, avînd nevoie de resuscitare mai bine de o oră. Cu toate că a fost transportat de urgenţă la spitalul din Iaşi, tînărul din Deleni nu a mai putut fi salvat.

Pricop leşinase duminică pe teren, în timpul partidei dintre echipa sa şi formaţia Avântul Zapodeni, meci contând pentru campionatul judeţean de fotbal.

Potrivit medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Vaslui, tînărul în vîrstă de 24 de ani intrase în stop cardiorespirator în minutul 20 al jocului.

"Pacientul a fost resuscitat de echipajul nostru de la ambulanţă aproape o oră la faţa locului. După manevrele de resuscitare acesta a prezentat din nou activitate cardiacă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vaslui, dar starea sa este în continuare gravă” declara imediat după meci Maria Ungureanu, purtătorul de cuvînt al SJA Vaslui.

“Demarăm o anchetă pentru a vedea ce s-a întămplat. Din primele verificări, am aflat că a existat asistenţă medicală la meci, i s-a acordat tot ajutorul de urgenţă, însă aşteptăm şi rezultatul analizelor de la Iaşi, pentru a vedea cine se face vinovat”, a spus Mircea Stănişteanu, preşedintele AJF Vaslui. Partida Avîntul Zăpodeni-Magic Deleni a fost oprită definitiv, după ce delegaţii celor două echipe au decis că nu mai pot continua după nefericitul eveniment.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  10 Mai 2010, 20:36

doamne nu-mi vine sa cred pacat de tineretea lui DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! sincere condoleante familiei greu foarte greu incercata

 •  10 Mai 2010, 15:48

incredibil... ne mor oamenii din sport tot mai des. Dumnezeu sa il odihneasca si condoleante familiei indurerate.

 •  10 Mai 2010, 15:36

D-zeu sa-l odihneasca...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează