FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUNIORI

FOTO Au revenit meciurile internaţionale la Vaslui » Ce super-echipă este aşteptată în Moldova

Foto: Gabriel Tănasă +8   FOTO
Foto: Gabriel Tănasă

Articol de - Publicat sambata, 15 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 18:49

Campioana naţională la juniori D, Sporting Juniorul, a învins cu scorul de 3-0 pe Zimbru Chişinău într-un meci de pregătire, readucînd meciurile internaţionale pe stadionul Municipal din Vaslui.

Sporting Juniorul a readus meciurile internaţionale pe stadionul Municipal din Vaslui. Aproximativ 500 de spectatori au asistat la meciul dintre campioana naţională la juniori D şi Zimbru Chişinău.

Vasluienii promit pentru 2015 mai multe meciuri internaţionale ce vor fi găzduite de stadionul Municipal. Este preconizat ca în luna august, de zilele oraşului, să vină la Vaslui academia lui Arsenal.

Oaspeţii au venit la Vaslui cu grupa de copii născuţi 2000, cu un an mai mare faţă de puştii pregătiţi de Cornel Cracea şi Ionuţ Chiochiu. Vasluienii au controlat în totalitate meciul şi s-au impus cu scorul de 3-0 (1-0).Două dintre goluri au fost marcate de Auraş June, iar ultimul aparţine lui Ştefan Ştefanovici.

Auraş June a făcut faza meciului. El a plecat de unul singur de la mijlocul terenului, a driblat trei dintre adversari şi a punctat cu un eurogol, lucru ce l-a impresionat pe trimisul FRF, Costel Solomon, venit special la Vaslui pentru a vedea care dintre puştii vasluieni merită convocaţi la lotul naţional de juniori.

Printre remarcaţi se numără Octav Cracea, Auraş June şi Eduard Grigore, care au şanse mari să fie chemaţi la acţiunile loturilor naţionale din perioada următoare.

Sporting Juniorul Vaslui promite pentru 2015 mai multe meciuri internaţionale ce vor fi găzduite de stadionul Municipal. Este preconizat ca în luna august, de zilele oraşului, să vină la Vaslui academia lui Arsenal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  16 Noiembrie 2014, 01:39

si nu se inscriu in liga 3 macar ??? Ca poate ajung in liga 1 si isi i-au redenumirea la loc, in FC Vaslui !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează