FOTBAL  »  LIGA 2  »  POJORÎTA - RAPID 2-1

FOTO Învinşi lîngă tribuna-camion » Incredibil: echipa din Pojorîta a bătut Rapidul cu 2-1!

Sărbătoare la Pojorîta: oamenii se bucură din tribuna improvizată
// Foto: Codrin Maleş (GazetaSV.ro) +3   FOTO
Sărbătoare la Pojorîta: oamenii se bucură din tribuna improvizată // Foto: Codrin Maleş (GazetaSV.ro)

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 00:00

Sucevenii i-au primit pe giuleşteni cu aer tare şi o tribună formată exclusiv din camioane şi basculante, apoi au sărbătorit victoria cu mici şi bere.

Rapidul a fost prima mare echipă bucureşteană ajunsă în Rarău. Şi a plecat fără puncte, învinsă de o echipă comunală, Bucovina Pojorîta! Cristescu şi Coman au înscris cele două goluri care au aruncat tribunele în aer.

Tribunele şi camioanele, fiindcă, la tribuna a doua, două basculante pline ochi au dublat capacitatea micuţului stadion. Au înlocuit cuva de excavator, poate mai pitorească, dar şi mai neîncăpătoare. :)

"Pomană, pomană!"

Unicul gol al rapidiştilor a fost marcat de Iulian Popa. Dintr-un penalty controversat şi contestat de gazde. Chiar în momentul acordării, prin spatele porţii a trecut un cortegiu funerar. Tribunele au început să strige "Pomană, pomană!", aluzie la suprapunerea celor două evenimente.

La final, elevii lui Dănuţ Mîndrilă au făcut hora bucuriei la centrul terenului. Şi au primit o primă de joc inedită: mici şi bere. La poarta stadionului :)

Deja vu după 48 de ani

Rapidul avea coşmaruri cu echipele sucevene încă de acum 48 de ani. Pe 3 mai 1967, giuleştenii pierdeau, în semifinalele Cupei României, 0-1 cu Foresta Fălticeni. Pe-atunci, gruparea bucovineană era în liga a treia. În finală, divizionara "C" a pierdut clar în faţa Stelei, 0-6.

"E cea mai importantă victorie din istoria clubului. Să ne vedem lungul nasului, sîntem o echipă mică!"
Dănuţ Mîndrilă, antrenor Pojorîta

"În fiecare meci, echipa asta scrie istorie pentru Pojorîta. Este o zi minunată pentru Bucovina de munte, pentru România. E real, m-am trezit dintr-un vis"
Bogdan Codreanu, primar Pojorîta

"Bravo lor, au jucat exact ceea ce cerea terenul de aici! Am jucat total improvizat în repriza a doua, am avut încă două penalty-uri. Asta e, îi felicit!"
Dan Alexa, antrenor Rapid

120de fani rapidişti au făcut ieri deplasarea

40 de leiau costat biletele la meciul de ieri

UNDE E POJORÎTA

  • Situată pe drumul care leagă Moldova de Maramureş, la 77 de kilometri de Suceava şi 95 km de Borşa
  • Altitudinea comunei e 726 m, cu 100 m mai sus decît Braşovul, fiind poziţionată la poalele masivului Giumalău (1.857m)
  • Obiectivul principal al zonei e reprezentat de straturile cu Aptychus, fosile marine, din apropierea satului

 Bucovina Pojorîta - Rapid 2-1

Au marcat: D. Cristescu (56), M. Coman (63) / I. Popa (78-pen)
Stadion: Comunal. Spectatori: 600

Pojorîta: B. Pop - D. Cristescu, A. Răuţă, Jarga, Duţică - Al. Ivan, Căinari, S. Rus - Juncănaru, Buhăceanu, M. Coman. Au mai intrat: V. Stănescu, Pădurariu, Colţa. Antrenor: Dănuţ Mîndrilă

Rapid: I. Manea - V. Nicolae, Robuste, Monzo, Josl - Moke, Grassi - M. Martin, Jeslinek, I. Popa - Cioablă. Au mai intrat: Embalo, Cerlincă, G. Ganea. Antrenor: Dan Alexa

Arbitru: Horia Mladinovici (Bucureşti)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mvradulescu
mvradulescu  •  19 Octombrie 2015, 19:44

Probabil, Rapidul nu a luat în serios partida cu o echipă de care nu auzise nimeni încă, presupunând că scopul principal este vizita unei zone deosebit de frumoase a țării. Şi eu consider că locul Rapidului e în prima ligă, însă ar trebui să trateze cu seriozitate fiecare partidă ca să revină în primul eșalon. Succes !!!

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  19 Octombrie 2015, 16:22

Nu exista scuza pentru acest rezultat pur si simplu rusinos si cred ca tuturor celor care au fost in teren ar trebui sa le fie rusine ca au dezonorat tricoul alb-visiniu, e valabil si pentru Alexa care a luat- pe urmele lui Razvan Lucescu si gaseste scuze in toate, la un asemenea rezultat nu pot exista scuze...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Octombrie 2015, 18:41

asta e adevarata valoare a celor de culoare

Vezi toate comentariile (13)
Comentează