FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

FOTO Pronunţarea în cazul dezafilierii Craiovei a fost amînată şi se va da peste 7 zile!

Olguţa vasilescu a venit să susţină cauza Universităţii. foto: Alex Nicodim +7   FOTO
Olguţa vasilescu a venit să susţină cauza Universităţii. foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 17:19

UPDATE 17:00 Pronunţarea a fost amînată şi se va da peste 7 zile.

"Sînt dezamăgită de concluziile prezentate de ambele părţi, mă aşteptam să trateze cu mai multă seriozitate", a explicat judecătoarea Bulancea Diana Magdalena. Judecătoarea a făcut mai multe recomandări celor două părţi, cea mai importantă să se exprime mai concret pe problemele juridice pe care le invocă

UPDATE 15:55 Cererea de recuzare a judecătorului a fost respinsă, astfel că şedinţa de judecată a fost reluată cu acelaşi judecător

UPDATE 15:35 Avocatul FRF, Adrian Stîngaciu, a explicat de ce a cerut recuzarea judecatorului Bulancea Diana Magdalena: "Mă aşteptam să mi se respingă excepţiile invocate, deoarece cei de la Craiova se lăudau de mult că vor cîştiga pocesul. Cînd vezi că îţi sînt respinse 5 cereri la rînd, e normal să recuzi judecătorul. E clar că voiau să forţeze judecarea pe fond. Nu e normal ca o parte implicată în proces să ştie dinainte ce se va întîmpa în judecată".

Adrian Stîngaciu avea la dosar şi printuri de pe site-ul editie.ro, în care oltenii anunţau că vor cîştiga procesul.

UPDATE 15:15 Şedinţa de judecată s-a reluat şi se aşteaptă decizia în vederea recuzării judecatorului Bulancea Diana Magdalena, solicitate de avocatul FRF

UPDATE 14:30 Avocatul FRF a făcut cerere de recuzare a judecatorului Bulancea Diana Magdalena, după ce aceasta le-a respins mai multe excepţii invocate. Cei de la FRF au depus cererea de recuzare înainte să înceapă judecarea pe fond. În 15-20 de minute Camera de Consiliu a Curţii de Apel va analiza cererea FRF şi urmează să se reia şedinţa

UPDATE 12:00 Juristul Federaţiei încearcă să obţină o amînare a termenului de judecată. Oficialii olteni erau însă ieri convinşi că termenul de judecată nu va fi amînat şi cel mult decizia va rămîne în pronunţare: "Ne-am luat toate măsurile ca să nu mai existe amînări. Nimeni nu mai are ce invoca, celor de la FRF le-am pus la dispoziţie toate actele de acum două săptămîni".

UPDATE 11:30 Susţinătorii Craiovei au ajuns deja la Curtea de Apel Bucureşti. Ilie Balaci, Vlad Roşca, Olguţa Vasilescu şi Cornel Nistorescu vor susţine cauza Universităţii. Între timp a venit şi Adrian Mititelu, patronul Universităţii dezafiliate

"Eu nu am profitat de imaginea Universităţii în campania electorală, dar de acum încolo mă voi bate cot la cot cu suporterii pentru Craiova", a declarat primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, care a venit în tricoul Universităţii.

UPDATE Adrian Mititelu, împreună cu apropiaţi şi angajaţi ai săi, se vor deplasa cu autocarul de la Craiova spre Bucureşti, unde vor asista la decizia pe care Curtea de Apel o va lua în privinţa Universităţii

Astăzi, de la ora 12:00, Curtea de Apel Bucureşti va judeca fondul la decizia de excludere a Ştiinţei din iulie 2011 a Comitetului Executiv al FRF. Magistraţii urmează să se pronunţe dacă respectiva hotărîre a fost sau nu una abuzivă, iar oltenii nu mai au răbdare.

Alb-albaştrii sînt superoptimişti că vor primi o decizie favorabilă şi vor fi în număr mare la sediul Curţii de Apel. Aproximativ 100 de suporteri şi-au anunţat prezenţa alături de oficialii Universităţii, Adrian Mititelu şi Vlad Roşca. De asemenea, Ilie Balaci a anunţat deunăzi că sînt şanse mari să vină şi el.

De ultimă oră este dată ca sigură şi prezenţa noului primar al Băniei, Olguţa Vasilescu, aflată în aceste zile în Capitală.

Decizia de azi a Curţii de Apel nu va fi una executorie, aceasta mai putînd fi atacată cu recurs. Apelul ar urma să fie judecat în toamna acestui an.

Pe site-ul GSP.ro vei putea afla în premieră decizia Curţii de Apel, una vitală pentru soarta Universităţii!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (256)
cata_buc
cata_buc  •  19 Iunie 2012, 07:52
Postat de stelist86 pe 19 Iunie 2012, 06:15

capra asta psd-ista se crede pe timpul lui bombonel cind mergeau in haita pe treptele tribunalului sa intimideze justitia in cazul bivolaru,astfel de actiuni de intimidare sunt marca PSD,mentalitati comuniste care nu-si au loc in vremurile in care traim,cine a mai vazut ca un demnitar al STATULUI sa sustina un mafiot brutar particular? VEZI CUCOANA CA ORASUL ARE NEVOIE DE MULTE,NU SA-TI PIERZI TIMPUL CU APARAREA MAFIOTILOR !

dar aia de la frf sunt cumva alba ca zapada ???? , ce e rau in a cere dreptate impotriva abuzurilor lui sandu si dragomir , tipic romanesc in loc sa te unesti impotriva celor care distrug fotbalul , comentezi niste nimicuri

stelist86
stelist86  •  19 Iunie 2012, 06:15

capra asta psd-ista se crede pe timpul lui bombonel cind mergeau in haita pe treptele tribunalului sa intimideze justitia in cazul bivolaru,astfel de actiuni de intimidare sunt marca PSD,mentalitati comuniste care nu-si au loc in vremurile in care traim,cine a mai vazut ca un demnitar al STATULUI sa sustina un mafiot brutar particular? VEZI CUCOANA CA ORASUL ARE NEVOIE DE MULTE,NU SA-TI PIERZI TIMPUL CU APARAREA MAFIOTILOR !

grande.balaci
grande.balaci  •  19 Iunie 2012, 00:23
Postat de pexibaniaz pe 18 Iunie 2012, 23:03

Olteni prosti.

iti dai si like,moldovean este indeajuns,nu trebuie sa te mai jignesc eu ,regiunea spune totul!!!

Vezi toate comentariile (256)
Comentează