FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

GALERIE FOTO ASU Poli va deveni prima echipă care joacă în nocturnă în Liga a 5-a! » Ce altă surpriză le-au mai pregătit fanilor

FOTO: facebook +6   FOTO
FOTO: facebook

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 noiembrie 2012 15:28

A doua clasată din liga judeţeană din Banat, ASU Politehnica, va fi prima echipă care va juca în nocturnă un meci din liga a V-a.

La începutul acestei veri suporterii timişoreni au ales să susţină ASU Politehnica, ba chiar au strîns cotizaţii pentru echipament, deplasări, materiale de antrenament, iar la sfîrşitul acestei săptămîni vor bifa o permieră în fotbalul din România. 

Ultimul meci oficial din 2012, cel de duminică cu AS Nădrag, de la ora 17:00, va fi jucat în nocturnă după ce instalaţia de pe terenul Ştiinţa a fost omologată de AJF Timişoara. 

Nu este singura premieră care va fi bifată în România. ASU Politehnica Timişoara va fi prima echipă din ţara noastră care va juca cu ghete personalizate cu emblema clubului. Ghetele sînt produse lângă Timişoara, de către un fan al echipei.

ASU Politehnica Timişoara este prima echipă din România pe care suporterii o susţin şi financiar. De anul viitor, clubul va fi constituit ca societate pe acţiuni, iar fanii vor deveni socios.

Cel mai cunoscut jucător din lotul celor de la ASU Poliehnica este fostul stelist, Iosif Rotariu, care este şi printre cei mai buni pasatori din Liga a V-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
ntfo
ntfo  •  19 Noiembrie 2012, 02:24
Postat de sternocleidomastoidian pe 16 Noiembrie 2012, 17:48

ASU Politehnica Timişoara este prima echipă din România pe care suporterii o susţin şi financiar. De anul viitor, clubul va fi constituit ca societate pe acţiuni, iar fanii vor deveni socios. Bai pelicanilor,mai faceti research putin sa vedeti ca Otelul are de ceva timp socios,vai vai articol scris de un adevarat guru al fotbalului

Prostule mai suferi mult? Va roade invidia cand vedeti ca noi avem in Liga a 5-a nocturna si voi anul trecut in Liga1 inca nu aveati nocturna.Sunteti niste limitati.

memelusha
memelusha  •  16 Noiembrie 2012, 20:19

stelemistii nu au ce comenta la un articol cu echipa asta frumoasa :) Forza Viola!

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Noiembrie 2012, 19:51
Postat de gun_of_brixton pe 16 Noiembrie 2012, 19:34

normal ! ca aia ma reprezinta !da' tu esti prea idiot sa intzelegi se inseamna demnitatea ;)

Si de ce nu-ti pui o fotografie/avatar cu un jucator din echipa locala daca aia te reprezinta?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează