FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Gane + şapte » CraiOlguţa şi-a prezentat ieri noul antrenor, dar şi achiziţiile de pînă acum

Articol de - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 13 iunie 2014 22:01

Ionel Gane va avea la dispoziţie pentru prima divizie un lot remaniat total.
Tehnicianului de 42 de ani i s-au pus deja la dispoziţie şapte fotbalişti noi, alte achiziţii urmînd a fi făcute în cazul în care promovarea va fi certificată de Federaţie sau, după caz, de TAS. Iată transferurile de pînă acum ale formaţiei din Bănie:

1. Cătălin Straton, portar, 22 de ani, ultima dată la FC Vaslui
2. Cosmin Frăsinescu, fundaş, 29 de ani, ex-Gaz Metan Mediaş
3. Adrian Avrămia, fundaş, 22 de ani, ex-CSMS Iaşi
4. Carlos Kay, fundaş, 26 de ani, ex-Belenenses (Portugalia)
5. Alexandru Mateiu, mijlocaş, 24 de ani, ex-FC Braşov
6. Nuno Rocha, mijlocaş, 22 de ani, ex-Maritimo Funchal (Portugalia)
7. Andrei Herghelegiu, atacant, 22 de ani, ex-CSMS Iaşi


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
petrusm
petrusm  •  14 Iunie 2014, 16:34
Postat de olteniacus pe 14 Iunie 2014, 10:40

CraiOltenia e un nickname mai potrivit si nimeni nu se va supara, suna cam ca si California . Echipa ar trebui sa isi schimbe numele in Oltenia U Craiova (Oltenia Universitatea Craiova) si sa argumenteze la FRF si Adunarea Generala ca nu se substituie falimentului FCU, din contra aduce 1 denumire de la inceputul fotbalului in Romania 1915-1921 cand Oltenia a jucat cu echipele din Bucuresti si Ploiesti in competitia nationala. Alaturi de Oltenia desigur Universitatea Craiova ca si club strict universitar cu statut de amator. Prin aceasta asociere se formeaza clubul "Oltenia U Craiova", se poate folosi stema din avatarul meu in genul Napoli cu o literea in centru "U"

RELAXEAZA-TE ...CA FACI GALCI ...LA CAP ...

petrusm
petrusm  •  14 Iunie 2014, 16:32
Postat de olteniacus pe 14 Iunie 2014, 11:48

Oltenia-U Craiova e clubul adevarat care se va forma. Forza OlteniacUs !

Incearca cu medicamente ,POATE TE FACI BINE ...SAU CU CEAIURI ...

olteniacus
olteniacus  •  14 Iunie 2014, 12:09
Postat de olteniacus pe 14 Iunie 2014, 10:49

Daca sunt probleme cu denumirea Oltenia se gasesc solutii poate o asociere cu radioul public care are inregistrat pe sector sportiv numele Oltenia Craiova, sau alte modalitati. Este in interesul Romaniei si al regiunii geografic-istorice Oltenia sa aiba o echipa cu numele Oltenia care sa o promoveze in Europa si in lume ca si zona economica etc, va fi un altfel de club. Oltenia-U e un nume potrivit de club in Craiova este un brand unic in primul rand, nu mai exista Oltenia in alta parte spre deosebire de Universitatea Cluj , Universidad Catolica, Universidad de Chile sunt cele mai cunoscute in fotbal dar cu siguranta ca mai sunt. Oltenia U Craiova ar fi un brand respectat.

nu cred ca vor fi probleme nici cu litera "U" este ca stema chiar daca este si la Cluj aici ar fi "U" albastru, incadrat de 2 arce pe care e scris Oltenia si Craiova in genul avatarului meu, desigur ca in locul literei U poate fi scutul alb-albasru la care sa se adauge si simboluri ale Olteniei ( daca e posibil leul in coltul din dreapta in genul stemei Atletico sau Athletic Bilbabo) .....Leul apartine Oltenei de pe la 1500 este consemnat ca Oltenia avea leul ca simbol la fel cu e leul simbolul Olandei si indreptat tot spre vest.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează