FOTBAL  »  LIGA 2  »  GEST

Gest fantastic al ultrașilor Borussiei Monchengladbach pentru ASU Poli Timișoara » S-a întâmplat înaintea meciului cu Werder Bremen

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 17:22

Suporterii celor de la Borussia Monchengladbach sunt într-o relație foarte strânsă de prietenie cu cei de la ASU Poli Timișoara.

Cunoscând bine situația grea a clubului bănățean, ultrașii nemților au ținut neapărat să sprijine clubul Politehnica Timișoara în acest început dificil de campionat în liga a doua.

Aceștia și-au transformat intrarea în peluză într-un fan-shop mobil al ASU Politehnica Timișoara.

Membrii Nordkurve au vândut, doar la meciul cu Werder Bremen, din weekend, 300 tricouri de portar ale echipei timișorene, aducând în conturile clubului din Timișoara un profit de aproximativ 3000 euro, anunță Revista Ultra'.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sharpe
sharpe  •  22 Septembrie 2016, 23:37

Daca nu se scrie despre echipa dintre *** ghencea,nu prea se înghesuie manelistul sU *** sa comenteze....din nefericire trăim intr-o tzara majoritara cu ***,maneliști si 'telisti...de fapt unii si aceeași.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

551117378378889
Cristi Cebuc  •  20 Septembrie 2016, 13:06

da, frumos gest. Pacat ca nu fac acest lucru si suporterii echipelor noastre. Prefera sa nu vina la stadion atunci cand echipa nu este in forma...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  19 Septembrie 2016, 22:18

frumos gestul lor, vad ca noi romanii nici macar nu comentam la astfel de gesturi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează