FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA TÎRGOVIŞTE

Gică Popescu renunţă la acţiunile deţinute la clubul Chindia Tîrgovişte

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 20:42

Gică Popescu se va retrage din acţionariatul clubului Chindia Tîrgovişte, din Liga a III-a, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Dîmboviţa, Adrian Tutuianu.

"Deocamdată, la noi nu a ajuns nici un document de retragere, telefonic Gică Popescu a anunţat că vrea să se retragă, dar este plecat în străinătate şi cînd se întoarce va pune la dispoziţie un document.

Din relaţiile pe care noi le-am luat de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului rezultă că societatea comercială Pimen GP este în lichidare, ceea ce înseamnă că la momentul radierii din Registrul Comerţului oricum îşi pierde calitatea de asociat pentru că nu mai există ca persoană juridică", a declarat Adrian Tutuianu.

Gică Popescu a început colaborarea cu fotbalul târgoviştean în 2010, cînd s-a înfiinţat echipa Chindia, acţionarii clubului fiind Consilul Judeţean Dîmboviţa, Consiliul Local Târgovişte, Universitatea Valahia Tîrgovişte şi societatea Pimen GP, care îl are ca acţionar pe fostul internaţional.

Ulterior, echipa a promovat în Liga a II-a în anul 2011, a încheiat sezonul 2011-2012 pe poziţia a şaptea, pentru ca în sezonul următor să retrogradeze în Liga a III-a, unde activează în prezent, în seria a şasea.

Sursă: Mediafax

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
bibiloiu
bibiloiu  •  15 Noiembrie 2013, 22:34

Gica a fost fotbalist de mare valoare , un adevarat model pentru orice tanar dar esecurile zdrobitoare din cele doua proiecte fotbalistice pun la mare indoiala capacitatine intelectual manageriale . Incompetenta il voa face usor de manipulat

stresul_tau
stresul_tau  •  15 Noiembrie 2013, 16:41

asa....si?....pe cine propuneti voi la FRF?....s va aud.....pe fratii becali?.....pe mitica sau unul din adjunctii lui sandu?

stelist1986
stelist1986  •  14 Noiembrie 2013, 21:32

Numai proiecte de succes a avut Gica Popescu. Da-n afaceri a demonstrat cea mai mare pricepere. Daca ajunge la federatie, asta ne face campioni mondiali.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează