FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV

Grevă la Brașov! Jucătorii au refuzat să se antreneze: "Italienii nu au renunțat la preluarea clubului"

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2016 17:45

Zilele „nebune” continuă la FC Braşov, iar după ce marţi investitorii italieni au făcut un pas înapoi în ceea ce priveşte preluarea pachetului majoritar, jucătorii au refuzat ieri să se antreneze.

Decizia a fost luată după o şedinţă care a avut loc în în vestiar şi la care a participat medicul Gheorghe Popa. Acesta a încercat să îi înduplece pe jucători şi le-a explicat că există soluţii pentru a duce campionatul la bun sfârşit, indiferent de calificarea în playoff sau playout, într-una din cele mai grele „reprize” din acest sezon, discuţia durând aproximativ 45 de minute.

Cu toate acestea, „galben-negrii” au refuzat să iasă pe teren, condiţii în care preşedintele interimar al Consiliului de Administraţie a decis să le dea liber pentru ziua de miercuri, în speranţa că astăzi activitatea îşi va reveni la normal.

„Este normal ca băieţii să aibă semne de întrebare şi să fie îngrijoraţi. Totuşi, întârzierile salariale sunt de nici o lună, nu jumătate de ani cum s-a mai vehiculat. Există bani pentru a termina acest campionat, fie în play-off, fie în play-out. Sperăm să putem obţine un alt termen la Tribunal, pentru a reuşi să punem la punct planul de reorganizare.

În altă ordine de idei, investitorii italieni nu au renunţat încă la achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni. Momentan ne pregătim pentru meciul de sâmbătă de la Mioveni”, a declarat medicul Gheorghe Popa.

Unul dintre jucătorii care au început sezonul de primăvară sub comanda lui Mihai Stere, mijlocaşul Cerlincă, şi-a reziliat şi el contractul cu FC Braşov după plecarea fostului tehnician al echipei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sharpe1923
sharpe1923  •  16 Martie 2016, 20:12

TRIST,TRIST,FOARTE TRIST CA UN ORAȘ CU POTENȚIAL ECONOMIC BUN, NU REUȘEȘTE SA SUSȚINĂ UN CLUB DE TRADIȚIE.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează