FOTBAL  »  LIGA 2  »  SEPSI SF. GHEORGHE

Hadnagy crede că Sepsi Sf. Gheorghe poate ajunge pentru prima dată în Liga 1: "Visez la o promovare istorică!"

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:00

Unul dintre cei mai experimentați jucători din L2, Attila Hadnagy, 36 de ani, își trăiește a doua tinerețe acasă, la Sfântu Gheorghe.

Căpitanul lui Sepsi a marcat și-n această etapă, în victoria 2-1 cu Luceafărul Oradea, și visează cu ochii deschiși la o promovare istorică în primul eșalon.

"Mă simt foarte bine acasă, am așteptat 13 ani să mă întorc să joc la Sfântu Gheorghe și-mi doresc din tot sufletul să avem rezultatele pe care ni le dorim. Noi n-avem nicio presiune, jucăm fotbal, ne facem treaba și profităm de fiecare șansă. Obiectivul conducerii a fost clar și e vorba de o clasare pe locurile 4-6, dar nu vom da niciodată cu piciorul unei șanse imense, aceea de a trage la podium și de a încerca să promovăm în Liga 1", spune Attila.

Cu meciuri în prima ligă pentru Brașov și FC Botoșani, Hadnagy crede că Sepsi poate produce o surpriză în vară: "Ar fi visul visurilor să promovez în prima ligă cu Sepsi. Nu mi-am imaginat niciodată că acest lucru se poate întâmpla, dar noi, jucătorii, chiar credem că se poate! Niciodată această echipă și acest oraș nu au avut parte de o astfel de bucurie, ar fi ceva senzațional să promovăm! Șanse sunt și sunt foarte fericit că am reușit să marchez și-n ultima etapă, am câștigat trei puncte importante într-o deplasare grea".

Iar acest lucru se poate întâmpla și cu ajutorul unor jucători tineri care au venit să pună umărul serios la promovare. Dacă în turul actualului sezon au avut probleme cu juniorii, acum Sepsi răsuflă ușurată după ce-a obținut semnăturile lui Laurențiu Manole și Vlad Olteanu, ambii de la Dinamo: "Ne-am întărit pe ultima sută de metri, iar acum avem cei mai buni juniori din Liga 2! Ne-au ajutat foarte mult și la Oradea, au alergat mult. Contează că avem jucători tineri, buni, care cresc și care ne dau o gură de oxigen atunci când avem nevoie".

19 goluria marcat Hadnagy în actualul sezon de L2, fiind pe primul loc în clasamentul golgeterilor, urmat de Chipirliu (Juventus București) și Petre (UTA)

"Nu simt că am 36 de ani! Fac totul ca în tinerețe, iubesc fotbalul, iar la finalul acestui sezon vreau să fiu sănătos și să ne vedem în Liga 1"
Attila Hadnagy, atacant Sepsi

"E o debandadă totală!"

Attila Hadnagy e dezamăgit de nivelul la care a ajuns liga secundă și trage un semnal de alarmă despre situația din L2: "E o debandadă totală ce se întâmplă. După ce în tur am rămas fără Berceni și Pâncota, acum s-au mai retras alte două echipe. Eu îmi doresc din tot sufletul să terminăm acest campionat 16 echipe, dar după cum văd eu lucrurile, mi-e greu să cred că până la final nu vor mai spune pas și se vor retrage alte două, trei formații. E destul de greu să reziste dacă nu au bani și-o susținere financiară".

Dacia Unirea - UTA 2-1 / "Am făcut greșeli în lanț!"

"Bătrâna Doamnă" a început cu stângul anul, iar Laurențiu Roșu e dezamăgit de prestația echipei sale: "Sunt supărat, pentru că am început bine meciul și am dominat. Am înscris și am avut și alte ocazii, dar am primit gol când eram cu om în afara terenului, pe niște greșeli în lanț. Am început să avem probleme, nu ne-am mai creat așa situații bune, am mai avut câte ceva, dar nu am reușit să înscriem. Ne-au prins descoperiți și la golul doi, au început să tragă de timp și, cu toate că am făcut eforturi să salvăm măcar un punct, n-am reușit".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1746705222250547
Vladi Vladimir  •  27 Februarie 2017, 10:28

scapam de ASA si vine Sepsi :))

ray51
ray51  •  27 Februarie 2017, 09:23

Inca mai puteai face fata cu brio la Botosani. Pacat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează