FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Haos la Rapid cu cîteva zile înaintea startului Ligii a 2-a! Explicații clare: "Trebuie să depună garanții"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2015 16:15

Președintele Rapidului, Ovidiu Burcă, a explicat de ce nu au fost înregistrate contractele jucătorilor la FRF.

Administratorul judiciar nu acceptă anumite clauze din contracte, iar acționarul Valerii Moraru e nevoit să depună garanții pentru fiecare înțelegere în parte.

"La o societate în insolvență există un administrator judiciar și lucrurile nu sînt destul de clare. Există anumite clauze în contractele jucătorilor pe care administratorul judiciar nu le-a acceptat și din cauza aceasta s-a creat o problemă.

Dar eu sper ca luni-marți să se rezolve pentru că mai sînt cîțiva jucători cărora trebuie să ne rezolv anumite clauze. Moraru trebuie să depună garanții pentru fiecare fotbalist.

Așa e cînd ești în insolvență. Procesul e mai greoi, e greu să ajungi la un punct comun", a spus oficialul grupării giuleștene conform Mediafax.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
magura
magura  •  22 August 2015, 18:14

Ar fi exact ca Romania fara tine!!

hohohoho
hohohoho  •  22 August 2015, 17:19

daca ar fi fost o stire despre steaua sigur s-ar fi gasit multe comentarii gen.....desfiintarea .... dar noi nu suntem asa frustrati. Ce ar mai fi fotbalul fara rapid si nesfarsita lor nefericire

Vezi toate comentariile (2)
Comentează