FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Haosul continuă în Giulești » Iencsi nu mai vine, Moraru vrea să plece

Articol de , - Publicat marti, 21 iulie 2015 00:00

Negocierile cu fostul căpitan au căzut după ce patronul n-a fost de acord cu condițiile acestuia. Rapid riscă să rămînă și fără finanțator

La Rapid domnește haosul! După ce varianta Grigoraș a căzut, deși venirea sa părea stabilită, încă un tehnician i-a refuzat pe giuleșteni. Ieri după-amiază era anunțată conferința de presă prin care Adrian Iencsi urma să fie prezentat oficial ca noul antrenor al alb-vișiniilor. Eveniment anulat însă în utima clipă, după ce Iencsi și Valerii Moraru n-au ajuns la un consens privind termenii contractuali.

"N-avea rost să lucrăm împreună"

Moraru n-a vrut să îndeplinească nici una dintre condițiile puse de fostul fundaș al Rapidului, iar Iencsi a refuzat, la rîndul lui, să semneze: "Am avut o discuție cu patronul și i-am spus că nu are sens să colaborăm. I-am mulțumit că s-a gîndit la mine, dar cred că e mai bine așa. Am vrut să lucrez alături de Dănuț Perjă, să aduc un preparator fizic și să fie păstrat Drăghia. Nu-mi dau seama de ce, poate are calculele dînsului, dar nici una dintre cerințe nu mi-a fost îndeplinită. Sper să se înțeleagă mai bine cu conducerea cel ce va prelua Rapidul", a declarat Iencsi pentru Digi Sport.

Pleacă și Moraru

Problemele giuleștenilor nu se-nvîrt doar în jurul băncii tehnice, chiar și patronul ar fi pe picior de plecare! Valerii Moraru, 56 ani, le-ar fi spus apropiaților că vrea să renunțe gratis la club, conform DigiSport.

Motivul principal ar fi fost declanșat de presiunea suporterilor la adresa conducerii, finanțatorul Rapidului fiind într-un conflict permanent cu membrii peluzei giuleștene. Al doilea motiv e reprezentat de datoriile clubului, care s-ar ridica în jurul sumei de un milion de euro. Patronul Rapidului nu a putut fi contactat pentru a confirma informațiile.

Moraru a mințit!

Contactat de Gazeta săptămîna trecută pentru detalii privind situația antrenorului la Rapid, Moraru a declarat că nu are nici o putere de decizie și că a pasat responsabilitatea președintelui: "Nu eu decid cine vine la Rapid. Nu mă pricep și cred că e bine să-i las pe cei care cunosc mai bine fotbalul. I-am pasat această atribuție lui Daniel Pancu, președintele clubului. E datoria lui să găsească cea mai bună soluție, nu mă pot băga peste decizia lui".

Datorie de 40.000 euro

Și situația lui Virgi Drăghia agită apele în Giulești. Goalkeeperul alb-vișiniilor are de încasat 40.000 euro din salariile restante. Drăghia se află sub contract și fără un acord amiabil nu acceptă modificarea înțelegerii inițiale. Acordul amiabil ține de plata restanțelor pe o perioadă de două sezoane.

Ianovschi, noul antrenor!

Cel care trebuia să fie prezentat ieri ca director tehnic al clubului, Mihăiță Ianovschi, a fost instalat la cîrma echipei la cîteva ore după ce Iencsi a refuzat oferta. Ianovschi a fost cel care s-a ocupat de transferuri în această vară, el urmînd să facă parte din staff-ul oricărui antrenor care ar fi preluat echipa.

Pancu: "Nu e normal ce se-ntîmplă"

Președintele giuleștenilor, Daniel Pancu, s-a arătat și el șocat de evenimentele de la club: "Sînt bulversat de cîteva zile, nu e normal ce se-ntîmplă. I-am spus domului Moraru că nu facem treburile cum trebuie. Nu există stabilitate. Nu exista nici o garanție. Cînd te refuză atîția antrenor e clar că ai probleme", a declarat acesta pentru Dolce Sport.

361 de zileau trecut de cînd Moraru a preluat formația giuleșteană

"Moraru mi-a spus și mie că ia în calcul posibilitatea de a se retrage. La nivel declarativ, intențiile sale sînt foarte bune, dar nu sînt acoperite din punct de vedere financiar"
Daniel Pancu, președinte Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  21 Iulie 2015, 12:52

Succes, Ianovschi! Moraru, Pancu, Iencsi, Take it or Leave it! Nu mai puneți botul la figurile peluzei, lăsați mofturile si ifosele personale, nu va mai îmbrânciți unii pe alții. Stupizi! Faceți treabă sau Lăsați-ne! Hai, s'auzim de bine, că de rău suntem sătui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează