FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA - FC MARAMUREŞ 3-2

Iancu umilit de fanii lui Poli cu un mesaj incredibil!

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 20:46

Fanii timişoreni au avut o reacţie dură la partida de astăzi cu Baia Mare. Suporterii lui Poli se arată indignaţi de modalitatea prin care Marian Iancu a negociat o posibilă nouă colaborare cu oficialităţile locale.


Pentru prima dată de cînd a venit la Timişoara, patronul bănăţenilor a fost înjurat şi contestat: "Ai pretins ani la rînd că eşti un mare investitor. Ne-am săturat de tine ţigan cerşetor!", a fost bannerul prin care fanii lui Poli au luat atitudine la meciul cîştigat cu scorul de 3-2 împotriva celor de la FC Baia Mare.

Marian Iancu a emis mai multe comunicate pe parcursul acestei săptămîni în care a ameninţat că va părăsi Timişoara dacă edilii oraşului nu vor investi în echipă 3.8 milioane de euro în următorii doi ani!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (48)
marcel.savu
marcel.savu  •  25 Martie 2012, 11:19
Postat de balckvelvet pe 09 Octombrie 2011, 09:12

UNDE sunt marii nostri investitori banateni ? Cati au facut MALDARE de bani aici,si cati sunt in preajma lui Poli ? Ii vedeti prin preajma pe Tender, pe fratii Cristescu, pe Jabri sau pe atatia altii ??? Iancu e tigan, giulestean (dar invingea Rapidul si pe teren si la TAS, desi iubeste echipa de sub podul Grant), Jabba, hot, umflat etc ???!!! Pentru mine domnul Iancu este, macar cu sufletul, TIMISOREAN ! Acceptam in orasul nostru scursuri din toata tara, dar injuram un om care baga banii familiei lui in Poli !!?? Ultra Curva Sud, v-am iubit ... dar acum mi-e rusine de voi si de naivitatea voastra ! Sunteti pe cale sa bagati Poli in alti 40 de ani de mediocritate in fotbalul romanesc!

Ai foarte mare dreptate,si apreciez ce ai scris si ar trebui sa aprecieze toti timisorenii ca sa nu scriu banateni ca-ci stiu foarte multi care au venit prima data in Timisoara si cand s-au dat jos din tren si trebuia sa astepte tramvaiul 1 negru ca sa-i duca la destinatie si au asteptat mult si bine ca ele erau galbene,asa ca multi ar trebui sa stea mai retrasi cu parere despre Iancu sau Poli....!!!

marcel.savu
marcel.savu  •  25 Martie 2012, 11:01
Postat de blaustein pe 09 Octombrie 2011, 12:54

Nu trebuie sa cedati la acest santaj murdar care incearca sa-l realizeze ţiganul. A soopt destui bani de la buget. Trebuie alungat, cred si sper ca timisorenii vor reusi acest lucru.

Adu probe daca a furat bani de la buget,nu ne putem lua dupa unul ca tine care arunca niste vb. nefondate iar daca nu era domnul Iancu probabil ca nu am fi avut echipa si probabil asta se va si intampla daca va pleca de la echipa,iar interesul autoritatilor sant alegerile care vor urma sa vina ca sa-i votam si probabil dupa aceea se va alege iarasi praful de POLI,asa ca cei ce au un cap pe umeri si mai si gandesc putin ar trebui sa incerce sa sustina pe Iancu nu sa-l acuze ca doar in perioada lui am avut echipa tot acolo sus...!!!

danbinci
danbinci  •  09 Octombrie 2011, 16:31

Trist, dar adevarat. La cat de dibaci si convingator este d-l Iancu nu ar fi de mirare ca CJT sa bage bani in ideea de continuitate a echipei. Daca reuseste bravo lui, nu ar trebui sa ne fie ciuda pe un asemenea om, trebuie trimis de urgenta la Bruxeles. De oameni ca el este nevoie acolo, sa cunoasca fenomenul, si d-l Iancul il cunoaste foarte bine.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează